dinsdag 02 november 2021
02 november 2021

Schrijf je in voor De repair shop op Eén

2 november 2021 - Binnenkort opent De repair shop zijn deuren op Eén ... en Vlamingen kunnen zich vanaf nu inschrijven voor dit bijzondere programma. 

Stap mee binnen in het atelier waar een team van gepassioneerde vakmensen en ambachtslieden zijn vaardigheden inzet om gebroken maar geliefde voorwerpen vol verhalen en familiegeschiedenis weer tot leven brengen.

In dit internationaal gesmaakte programma, gloednieuw op Eén, herstellen vakmensen met veel zorg beschadigde, gebroken en geliefde voorwerpen in volle glorie zodat hun eigenaars ze opnieuw kunnen koesteren. De repair shop neemt de kijkers mee in de emotionele verhalen over wat deze voorwerpen betekenen voor hun eigenaars, en opent zo de deuren voor bijzondere herinneringen. Want in een tijd van massaproductie en wegwerpcultuur is het extra waardevol om een geliefd object te kunnen herstellen, en er zo weer van te genieten.

Meubels, speelgoed, muziekinstrumenten, knuffels en poppen, glaswerk, schilderijen, juwelen, radio’s, platenspelers, keramiek, klokken en horloges … De repair shop heeft voor elk stuk de juiste vakmensen paraat, die het gerepareerde voorwerp nadien met liefde terug aan de eigenaar bezorgen. Een mooi en emotioneel moment.

Bijzondere stukken gezocht: schrijf je nu in

Eén is nog op zoek naar Vlamingen die een bijzonder stuk willen binnenbrengen in De repair shop. Heb jij een voorwerp waar je geen afstand van kan nemen? Een familiestuk met een verhaal? Iets wat je graag wil doorgeven aan een volgende generatie, maar dat kapot en versleten stof staat te vergaren? Het team van De repair shop gaat de uitdaging aan om zelfs objecten die tot op de draad versleten zijn, in hun volle glorie te herstellen. Inschrijven kan via een.be/repairshop.

De repair shop: in de loop van 2022 te zien op Eén.

De repair shop is een programma van Warner Bros. International Television Production België voor Eén.

Dossier: MVO en duurzaamheid

Meer over MVO en duurzaamheid

Duurzaamheid op De Warmste Week: “Zelfs de artiestenbusjes rijden volledig elektrisch.”

Achter de schermen bij de duurzame productie van De repair shop

Ketnet zet in op duurzaamheid samen met Gloria Monserez

VRT zet in op duurzaamheid: televisiestudio Dagelijkse kost krijgt zonnepanelen

VRT is eerste met zero emissie reportagewagens

Wandel vrolijk het weekend in

Radio2 pakt uit met grote burgemeestersbevraging over energiecrisis

VRT-vakman Wolfgang Maris te zien in 'De repair shop'