zondag 14 november 2021
14 november 2021

Nieuwe Sintpodcast en andere Sinteressante programma’s

13 november 2021-  Iets na twee meerde Sinterklaas met zijn gevolg aan tegen het ponton aan het Steenplein in Antwerpen. Hij werd verwelkomd door  Bart Peeters en  havenschepen Annick De Ridder.  Sinterklaas brengt  ook een gloednieuwe podcast mee : De Ramontische RadioRodeo.

Sinterklaas en Piet op het balkon van het Antwerpse stadhuis

De Ramontische RadioRodeo en heel wat andere Sinteressante programma's

Vanuit de stoomboot kijkt de sint naar Antwerpen met de wachtende kinderen en het reuzenrad

Sinterklaas brengt niet alleen goed nieuws mee uit Spanje maar ook een gloednieuwe podcast: De Ramontische RadioRodeo. In deze humoristische podcast krijgt Ramon Iglesias, de paardenverzorger van de Sint, iedere aflevering een gast uit het universum van de Sint op bezoek. Met heel wat hilarische rubrieken als de flauwe mop van Ramon, een verhaaltje over een mama, reclame en een liedje van Ramon.

De Ramontische RadioRodeo via Ketnet.be, de Ketnet-app of via een favoriete podcast-app.

logo van de ramontische rodeoradio

Ook voor de allerkleinsten heeft Ketnet Junior een nieuw Sinteressant programma in aanbieding. In Sarah zingt komen vanaf nu heel wat bekende sinterklaasliedjes aan bod. Ook het legendarische programma Dag Sinterklaas en heel wat andere Sintprogramma's zijn vanaf vandaag opnieuw te zien op Ketnet en Ketnet Junior. In Sintervraagje beantwoorden kinderen vragen over Sinterklaas en zijn allerbeste vriend Zwarte Piet. In De Sintkrant knutselt Conchita er op los, geeft Ramon tips en tricks over paarden, zingen Kneta Knieschijf en Ramon Sinterklaasliedjes uit volle borst en veel meer. In de bioscoop kunnen Ketnetters momenteel genieten van de derde film van Sinterklaas: Sinterklaas en Koning Kabberdas.

 

Sinterklaas en Piet in de koets

Alle Sintprogramma's zijn te bekijken op Ketnet, Ketnet Junior, VRT NU en de digitale kanalen van Ketnet en Ketnet Junior.

Meer over Vlaamse identiteit

Een leven vol muziek voor Belcanto en Vrienten

Hoe draagt VRT bij tot de Vlaamse identiteit?

Radio2 ontrafelt de hele zomer lang mysteries uit jouw buurt

Geen Canon van Vlaanderen zonder het VRT-archief

Vive le vélo, leve de Ronde: in het spoor van de Ronde met Karl Vannieuwkerke

Nieuw seizoen Vlaanderen vakantieland: lokaal vakantieplezier en verborgen parels

De eerste beelden van de vierde en laatste reeks van #LikeMe

Tom Waes reist in de tijd