dinsdag 04 januari 2022
04 januari 2022

Meer StuBru De Tijdloze op DAB+

 4 januari 2022 — Studio Brussel versterkt dit jaar zijn aanbod op het DAB+-kanaal StuBru De Tijdloze  met een dagelijks ochtendprogramma met Roos Van Acker, en specials rond Tijdloze  verjaardagen met Stijn Van de Voorde.

Roos Van Acker Foto: VRT

Op maandag 1 november maakte StuBru De Tijdloze de stap van een online muziekstream in de Studio Brussel-app en StuBru.be naar een volwaardig kanaal op DAB+. De voorbije twee weken werd op dat kanaal afgeteld naar het nieuwe jaar met De Tijdloze Countdown. Vanaf 10 januari 2022 hebben fans van De Tijdloze een dagelijkse afspraak op het DAB+-kanaal.

Jouw Tijdloze Ochtendradio, met Roos Van Acker

Roos Van Acker - die afgelopen vrijdag voor de 18de keer Studio Brussels eindejaarslijst De Tijdloze 100 presenteerde - maakt vanaf maandag 10 januari de Tijdloze luisteraar wakker tussen 8.00 en 10.00 uur. 

Luisteraars krijgen een speciaal plaatsje in de show, want ze mogen Tijdloze platen aanvragen die die dag van betekenis voor hen zijn: van de openingsdans op hun huwelijksverjaardag tot het favoriete Tijdloze nummer van hun jarige vriend.

Tijdloze platen aanvragen kan via de StuBru-app

Ik heb ontzettend veel goesting om je elke weekdag van 8 tot 10 te verwennen met je tijdloze lievelingsmuziek. 2022 wordt een mooi jaar, dat is beloofd."

Roos Van Acker

Jouw Tijdloze Ochtendradio met Roos Van Acker: vanaf maandag 10 januari van 08.00 tot 10.00 uur op StuBru De Tijdloze.

Jouw Tijdloze 75 van David Bowie, met Stijn Van De Voorde

Ook Stijn Van de Voorde zal te horen zijn op StuBru De Tijdloze. Hij viert jarige, Tijdloze artiesten en kan meteen starten met een heel grote: David Bowie. 

Bowie zou op zaterdag 8 januari 75 geworden zijn en dus draait Stijn de Tijdloze 75 van David Bowie volgens de Tijdloze luisteraar.

Luisteraars kunnen hun favoriete plaat doorsturen, en de 75 meest gekozen draait Stijn zaterdag vanaf 10.00 uur op StuBru De Tijdloze. Bekende en minder bekende fans vertellen waarom Bowie voor hen zo Tijdloos is.

Als je verschillende decennia David Bowie door elkaar schudt, klinkt dat verrassend gevarieerd en best spannend, zowel voor de kenners als de leken. Zeven uur tijdloos viben op David Bowie? Dit wordt een zaterdag om nooit te vergeten."

Stijn Van de Voorde

Jouw Tijdloze 75 van David Bowie met Stijn Van de Voorde: zaterdag 8 januari vanaf 10.00 uur op StuBru De Tijdloze.

Dossier: Digitalisering

Meer over Digitalisering

Van digibeet tot digifan: digitale inclusie voor jong én oud

Innovatie zonder grenzen: VRT verenigt 50 mediaorganisaties in internationaal netwerk

VRT strijdt voor digitale inclusie

Drie keer goud voor VRT MAX en Var op de AMMA Awards

Radio2 zet digihelpers in de kijker tijdens de krokusvakantie

Laat je kinderen veilig surfen op VRT MAX

Meer StuBru De Tijdloze op DAB+

2021... het jaar exclusief online