woensdag 12 januari 2022
12 januari 2022

Studio Brussel versterkt digitaal aanbod met nieuwe muziekstream Vuurland

12 januari 2022 – Studio Brussel lanceert een nieuwe digitale muziekstream:  Vuurland,  met non-stop rustige muziek. De zender versterkt zo zijn digitaal aanbod met een vijfde muziekstream.  

Joris Brys

Vuurland is ideaal om het rustig aan te doen. Zachtjes op de achtergrond tijdens het thuiswerken of luid op de voorgrond (in je hoofdtelefoon) om te verdwalen tussen warme (Vuurland-)platen. Van Bon Iver en Big Thief over Michael Kiwanuka tot Feist en Ben Howard.

Vuurland is al langer een programma op Studio Brussel. Sinds februari 2019 zorgt Joris Brys elke week voor de perfecte soundtrack bij je zondagmiddag.

Zalig warme, rustige en melancholische platen. Ideaal voor op zondag, maar vanaf nu kan je op eender welk moment van de week rustig aan doen in Vuurland!"

Joris Brys

Joris Brys: "Je kan de digitale muziekstream Vuurland opzetten wanneer je het rustig aan wil, maar ik zou hem 24/7 laten aan staan. Je hoort er exact dezelfde muziek die ik al bijna 3 jaar in het radioprogramma Vuurland draai op Studio Brussel. Zalig warme, rustige en melancholische platen. Ideaal voor op zondag, maar vanaf nu kan je op eender welk moment van de week rustig aan doen in Vuurland!"

Vuurland vervolledigt het streamingaanbod van de muziekzender waar ook De Tijdloze, Bruut, Hooray en Untz al deel van uitmaken.

Vuurland vervolledigt het streamingaanbod van de muziekzender waar ook De TijdlozeBruutHooray en Untz al deel van uitmaken.

Iedereen kan 24/7 van Vuurland genieten via stubru.be of de app van Studio Brussel.

Dossier: Ontvangstmogelijkheden

Meer over Ontvangstmogelijkheden

Het nieuwe seizoen van 'Leesbaar'

Ik ga op reis en ik neem mee... VRT!

Radio 1 viert Tom Lanoye met podcast 'Viva Lanoye'

VRT NWS-podcast ‘Waar is Zuster Gabrielle?’ haalt 1 miljoen starts en verplettert VRT-podcastrecord

Studio Brussel lanceert podcast 'Quiz quiz hoera!'

Sandermans Zaken: nieuwe MNM-podcast duikt in smartphones van BV’s

Hang aan Johan Op de Beecks lippen met tweede deel van 'De Franse Revolutie'

Sporza lanceert nieuwe podcast Wielerclub Wattage