Riadh Bahri wordt journaalanker bij VRT NWS

10 juni 2022 - Journalist Riadh Bahri versterkt tijdens de komende zomermaanden de ploeg van journaalankers van VRT NWS als presentator van het late Journaal op Eén.

Riadh Bahri

Riadh (33) werkt sinds 2009 bij VRT, eerst achter de schermen en daarna als verslaggever en journalist. ​ Presentatie-ervaring ​ deed hij op met de digitale formats VRT NWS Live en recent #BelRiadh, waar hij samen met experten in gesprek gaat met jongeren over maatschappelijke thema’s die hen bezighouden.

Riadh is intussen een vaste waarde en een vertrouwd gezicht van VRT NWS. Hij brengt nu al bijna dagelijks online live nieuws vanuit onze webstudio en we geloven dat hij dat even goed en energiek zal doen vanuit de journaalstudio.”

Dimitri Verbrugge, hoofdredacteur Journaal

Riadh Bahri: “Het Journaal maakt al sinds mijn prille kindertijd deel uit van mijn leefwereld. Het was de voorbije jaren een enorm plezier om voor het programma te werken als verslaggever. En nu ik het ook mag presenteren is het niets minder dan een droom die uitkomt. Met heel veel goesting heb ik de afgelopen maanden mee mijn schouders gezet onder de digitale programma’s van VRT NWS en het is een eer om nu ook Het Journaal op Eén aan dat takenpakket toe te voegen.”

Riadh zal vanaf 28 juni mee het late Journaal  presenteren, rond 23 uur op Eén en op VRT NU. Hij combineert dat met zijn andere werk als journalist en als anker van VRT NWS Live en #BelRiadh.

 

Dossier: Informatie
vrijdag 10 juni 2022
10 juni 2022

Meer over Informatie

VRT NWS en BRUZZ slaan de handen in elkaar

Riadh Bahri wordt journaalanker bij VRT NWS

Goed rapport voor VRT NWS: diversiteit is de regel in berichtgeving

Rudi Vranckx aan de frontlijn in Oekraïne

Wat doet de VRT om desinformatie te bestrijden?  

Wie bereikt de VRT met nieuws?

Hoe garandeert VRT NWS onpartijdige berichtgeving?

Hoe brengt VRT nieuws op maat?