dinsdag 23 augustus 2022
23 augustus 2022

VRT Verandert, Refresht, Transformeert: wat verandert er voor jou?

23 augustus 2022 - VRT steekt vanaf 29 augustus in het nieuw. Die dag starten we met onze nieuwe digitale platform VRT MAX. En ook VRT NWS steekt vanaf dan in een nieuw jasje. Maar wat verandert er voor jou? 

Nieuwe VRT-logo

Tijdens haar najaarspresentatie maakte VRT bekend dat het op 29 augustus alle digitale kanalen zal omvormen. Maar wees gerust, daar hoef je zelf niets voor te doen.

VRT NU verdwijnt en gaat maandag 29 augustus op in VRT MAX. Dit nieuwe digitale platform bundelt alle on demand video- en audiocontent van de VRT-merken. 

Gebruik je de VRT NU-app op de smartphone, tablet of smart-tv? 

Dan wordt deze automatisch vernieuwd naar VRT MAX. Ook als je met de computer gebruikmaakt van VRT NU wordt alles automatisch overgeschakeld. Je hebt geen nieuwe account nodig om in te loggen.

Wanneer het updaten van je apps niet op automatisch staat ingesteld, moet je zelf even de app updaten. Zo schakelt ook jouw app over op VRT MAX.

Ook vrt.be en alles sociale media van VRT zullen die dag in het nieuw steken. Benieuwd naar die nieuwe stijl? Hier zie je alvast een voorsmaakje!

Dossier: Bedrijfsinformatie

Meer over Bedrijfsinformatie

VRT zendt docu 'Het proces dat niemand wou' dan toch uit en biedt excuses aan

Chloë van de Klantendienst: ‘Soms wou ik wat vroeger geboren zijn. Dan kon ik me inschrijven voor Hotel Romantiek’

Samenwerken met VRT: de strafste verhalen schrijven we niet alleen

CIM-cijfers: verdere groei voor Studio Brussel, sterke cijfers voor Radio 1

Chloë van de Klantendienst: ‘Zo klinkt het net of de beer van ‘De droomfabriek’ Maurice van de Kampioenen heeft aangerand’

Chloë van de Klantendienst: ‘Als roepen en tieren slecht zou zijn voor je hart, dan had de farmaceutische industrie Kamp Waes gesponsord’

Chloë van de Klantendienst: ‘Maak eens grappen over andere ‘proventies’, Bart’

Thuis blijft ook even thuis