donderdag 15 december 2022
15 december 2022

Volg De Warmste Week op radio, televisie en online

De Warmste Week wordt maandag 19 december op gang geschoten in het Hasseltse Stadspark. Zes dagen lang presenteren Fien, Kawtar, Eva en Sander non-stop vanuit Het Warmste Huis in Hasselt, zowel op de radio als op tv en online.

 Kawtar Ehlalouch,  Fien Germijns, Eva De Roo, Siska Schoeters en Sander Gillis in DWW decor

De hele week lang staat het VRT-aanbod in het teken van de grootste solidariteitsactie van Vlaanderen. 

Volg live

Op de radio zijn MNM en Studio Brussel erbij vanaf maandag om 7 uur tot de apotheose op zaterdag iets voor 18 uur. De vier presentatoren wisselen elkaar in duo’s af. Hun uitzendingen zijn ook op Eén, Canvas en VRT MAX te volgen en uiteraard ook in de app van Studio Brussel en MNM.

De Warmste ....dag

Fien, Kawtar, Eva en Sander presenteren, leven en slapen samen in Het Warmste Huis in Hasselt. Ze praten er met actievoerders en draaien platen die zijn aangevraagd via dewarmsteweek.be. Ze sturen ook reporters Robin Keyaert en Joris Brys op pad door heel Vlaanderen en één keer per dag ontvangen ze Siska Schoeters. 

Samen met een centrale gast blikt zij elke avond rond 22.15 uur op Eén en VRT MAX terug op de mooiste momenten bij de radio in Hasselt, op de Warmathon, bij Tournée Héritier en bij de reporters in Vlaanderen. De show krijgt telkens de naam van de dag, te beginnen met De Warmste Maandag.

Op Eén

Ook een aantal andere Eén-programma’s staan in het teken van De Warmste Week. 

Zo gaat Kristel Verbeke in Vlammen tegen kansarmoede op zoek naar de impact van kansarmoede op iemands leven. In twee afleveringen, op maandag en donderdag om 22.00 uur, praat ze met een honderdtal personen: mensen die er middenin zitten, maar ook buren, collega’s, vrienden en hulpverleners. Wanneer leef je in kansarmoede? En welke impact heeft dat op jouw leven? 

Op woensdag is er om 21 uur een aflevering van Durf te vragen over mensen die dak- of thuisloos zijn. 

Ook Switch zet de schouders mee onder De Warmste Week. In de week van 19 december geven bekende Vlamingen Aster Nzeyimana, Katrien De Ruysscher, Jonas Geirnaert, Annabet Ampofo en Thibault Christiaensen het beste van zichzelf om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Maandag tot en met vrijdag op Eén rond 19.45 uur.

Bij Ketnet

Ook wrapper Héritier vlamt mee! Op Ketnet kunnen we zijn avonturen volgen tijdens Tournée Héritier. Héritier trekt met zijn bakfiets door Vlaanderen en gaat langs bij Ketnetters die een actie georganiseerd hebben. De bakfiets is omgebouwd tot een mobiele dj-booth: ideaal om de Ketnetters te bedanken met hun favoriete plaatjes. Héritier begint zijn tournée op het strand van Oostende en hoopt Hasselt op de slotdag van De Warmste Week te bereiken met een bakfiets vol verhalen. Tournée Héritier, elke dag op Ketnet rond 19.10 uur, op Ketnet.be, in de Ketnet-app, op VRT MAX en in de uitzendingen van De Warmste Week. 

Het laatste uur

Het laatste uur van De Warmste Week, de slotshow, is uiteraard zowel op Studio Brussel en MNM als op Eén en VRT MAX te volgen. Zaterdag om 17.00 uur gaat het laatste uur van deze editie in.

Meer info: dewarmsteweek.be

Dossier: DWW

Meer over DWW

Indrukwekkende editie van De Warmste Week zamelt 8.790.633 euro in voor opgroeien zonder zorgen

Duurzaamheid op De Warmste Week: “Zelfs de artiestenbusjes rijden volledig elektrisch.”

Live-ondertiteling met AI maakt De Warmste Week toegankelijker

Een toegankelijke publieke omroep is goed voor iedereen

Magische start in Brugge: groot kinderkoor vlamt De Warmste Week op gang

Warm, warmer, warmst: kom hier alles te weten over De Warmste Week 2023

Vlam mee vanuit de virtuele Ketnet Kermis

'Waakvlammetje' van De Warmste Week schittert in het donker