donderdag 29 december 2022
29 december 2022

2022... het jaar van VRT MAX

Prikkelend, verrassend en vaak ontspannend. Dat is VRT MAX, dé digitale kijk- en luisterbestemming van de publieke omroep. Dit waren jouw favorieten van het afgelopen jaar!

Twee Zomers © VRT - Brecht Vanhoenacker

VRT MAX heeft z’n start niet gemist en staat op de derde plaats van populairste zoektermen in België in 2022. Bovenaan de lijst vind je Oekraïne Rusland oorlog en het online gezondheidsportaal Mijn Gezondheid. VRT MAX is dus populairder dan de iPhone 14 en klimaatverandering in Google!

Dit heb je het vaakst bekeken

De trouwste fans

Onze grootste kijkfanaat keek naar 177 verschillende programma’s, goed voor 2.554 gespendeerde uren. Van Thuis tot Het journaal, maar ook het WK, Dertigers, Politie 24/7, De ampus Cup, De ideale wereld, Dieren in Nesten en Terzake.

Onze grootste podcastverslinder heeft 608 uren geluisterd en dit naar een gevarieerd aanbod van 48 unieke podcast shows

Onze populairste, exclusieve content

VRT MAX haalt niet enkel in, maar zet ook de toon. Verschillende reeksen zijn exclusief te zien op het platform en dus niet op Eén, Canvas of Ketnet. Naast Vlaamse en internationale topreeksen, zet VRT MAX ook in op een exclusief audio- en videoaanbod voor jongere digitale doelgroepen.

  1. Roomies
  2. Sorry for Your Loss
  3. Those Were The Days
  4. Faqda
  5. Na Down The Road

Dit heb je het vaakst beluisterd

Met meer dan 164 podcastreeksen heeft VRT MAX ook altijd iets dat je wil horen, voor wie houdt van sport, lifestyle of een spannend verhaal, of gewoon eens goed wil lachen? Met tijdloze toppers, podcast-only reeksen én nieuwe seizoenen van bestaande reeksen. 

  1. De Bourgondiërs met Bart Van Loo
  2. The Legend of Zillion
  3. Snelle geschiedenis
  4. De gifmenger
  5. Lotte gaat diep

Hoe werkt het?

Wil je het beste van VRT overal en altijd volgen? Dan vind je alles in de mobiele app voor smartphone of tablet. VRT MAX is ook beschikbaar als tv-app voor Android TV, Apple TV, de Apple TV box, Samsung TV en de meest recente tv-boxen van Telenet, Proximus, Orange en TADAAM. Maar je kan VRT MAX uiteraard ook raadplegen via de website vrtmax.be.

VRT MAX is kinderspel

Liever geen Undercover na TikTak? Ook voor kinderen is VRT MAX een veilige omgeving boordevol series, luisterverhalen, films en zelfs games voor de jongste streams bij je thuis. Via het VRT-profiel maak je een profiel op maat van je kind, zodat ze veilig kunnen rondsurfen in een Ketnet- of Ketnet Junior-zone. Waar wacht je nog op? Maak een kinderprofiel aan.

Meer over Bedrijfsinformatie

Samenwerken met VRT: de strafste verhalen schrijven we niet alleen

Bijna 2000 nieuwsgierigen op VRT-werf

Een dag van hoofdwerfleider Frederik op de VRT-werf

Chloë van de Klantendienst: ‘Wat een neerkijkende uitspraak op vrouwen! En op scampi’s’

Raad van bestuur VRT spreekt steun uit voor management en medewerkers en vraagt respect voor de specifieke governance van de publieke omroep

VRT stelt bemiddelaar aan om vertrouwen te herstellen

Chloë van de Klantendienst: ‘Het verschil met een échte Karen, is dat er in deze agressieve woordenbrij geen klacht valt te ontrafelen’

Officiële opening nieuwe VRT-captatiemagazijn in Bedrijvenpark Stone in Londerzeel