donderdag 09 februari 2023
09 februari 2023

Ketnet start opnames nieuwe fictiereeks

De opnames van de nieuwe fictiereeks Hawa en Adam (werktitel) zijn gestart. In deze mysterieuze Ketnet-reeks kunnen Hawa en Adam, twee tieners die mekaar niet kennen, communiceren via een bijzonder boek. 

Ayana Doucouré, Jonathan Michiels, Margaux Cauliez en Wesley Ngoto Maarten De Bouw

Ze ontdekken dat er iets ernstig aan de hand is met alle zestienjarigen. Kunnen Hawa, Adam en hun vrienden de problemen helpen oplossen? En zullen ze mekaar ooit echt ontmoeten?

Bekende namen als Janne De Smet, Joris Hessels, Geert Van Rampelberg en Ini Massez staan op de set naast heel wat jong talent. Naast Aaron Blommaert en Charlotte Sieben zullen ook Ayana Doucouré (Hacked, Fomo) Jonathan Michiels (WTFock, Lisa), Margaux Cauliez en Wesley Ngoto (The Voice) in de reeks te zien zijn. Hiermee biedt Ketnet een springplank voor jong talent om deel uit te maken van een internationale coproductie. 

De reeks zal naast Ketnet ook te zien zijn in Duitsland op Kika, het kindernet van de Duitse publieke omroep WDR.

 

Ayana Doucouré en Jonathan Michiels Maarten De Bouw

Hawa en Adam wordt gemaakt door productiehuis jonnydepony naar een idee van Tom Timmerman. De reeks wordt gecoproduceerd met Kika en Free Kings en zal in 2024 te zien zijn op Ketnet. Hawa en Adam komt tot stand met de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF).

Meer over fictie

Zonder afspraak – Tussen droom en daad staat… je familie

5 redenen waarom de nieuwste topreeks Arcadia ook iets voor jou is

Je krijgt wat je verdient in Arcadia - spannende nieuwe fictiereeks met onder andere Lynn Van Royen, Gene Bervoets en Natali Broods

Nieuwe reeks van Dertigers: maak kennis met de vriendengroep

Ketnet start opnames nieuwe fictiereeks

Bekijk fictiereeksen met je ogen dicht

VRT-reeksen grote winnaars bij de Ensors

VRT MAX lanceert fictiereeks 'De Studio's'