maandag 06 maart 2023
06 maart 2023

Acteurs Canvascomedy 'Zonder afspraak' zetten de schouders onder avant-premières ten voordele van Syrië Turkije 12-12

Alle grote Vlaamse media slaan de handen in elkaar onder het motto People help the people. Hiermee roepen ze op om geld te doneren aan Syrië Turkije 12-12. Want massale hulp is hard nodig. Na de aardbevingen is een gebied zo groot als België en Nederland samen in één klap volledig verwoest.

De humanitaire nood laat ook de acteurs van de nieuwe fictiereeks Zonder afspraak niet onberoerd. Zonder afspraak is een nieuwe comedyreeks van eigen bodem over de Gents-Turkse kapper Aziz (Ali Can Ünal) die eigenlijk muzikant wil zijn. 

Heel wat castleden hebben een bijzondere band met de getroffen regio's en zetten hun schouders onder drie exclusieve avant-premiéres in samenwerking met Canvas en Kinepolis op woensdag 29 en donderdag 30 maart.

De cast (Ali Can Ünal, Souad Boukhatem, Mesut Arslan, Buse Kaplan, Izzi Ismaïl L’hamiti, Farouk Jomâa Ben Ali, Tom Vermeir, Aimé Claeys, Ikram Aoulad) zal aanwezig zijn op de voorstellingen op woensdag 29 maart in Kinepolis Antwerpen en Kinepolis Hasselt en op donderdag 30 maart in Kinepolis Gent. 

Tickets kosten 20 Euro en zijn beschikbaar op kinepolis.be. De opbrengt gaat integraal naar Syrië Turkije 12-12. ​

Zonder afspraak is een nieuwe comedyreeks over de dromen die we allemaal koesteren, de praktische bezwaren die daarbij in de weg staan, en de soms verrassende en verregaande gevolgen wanneer die twee botsen. Aziz is 40 en runt het kapsalon ‘Zonder afspraak’. Maar eigenlijk zou hij veel liever muzikant zijn. Op een dag besluit hij ervoor te gaan, een beetje geholpen door het toeval, een vroege midlifecrisis en een buurman die hem onbewust een duwtje in de rug geeft. Maar tussen droom en daad staan onder meer zijn vrouw, een puberende dochter, een zoon met eigen plannen, een verlamde vader, een criminele schoonbroer en een bende afpersers. Kortom: De perfecte arena voor een snedige en snelle comedy vol misverstanden, gefnuikte ambities, gebroken harten, pittige ruzies en pijnlijk herkenbare confrontaties.

Zonder afspraak is later dit voorjaar te zien op Canvas en VRT MAX.

Dossier: Gemeenschapsvorming

Meer over Gemeenschapsvorming

De Warmste Week vlamt dit jaar tegen eenzaamheid

Het ABC van VRT met de P van ... Publieke meerwatte? Publieke meerwaarde! Hoe VRT media maakt die er écht toe doen

De Warmste Week vlamt opnieuw in Brugge

VRT en Pommelien Thijs waarschuwen iedereen voor gsm-gebruik in het verkeer

я вдома / Ik ben thuis

2021… een jaar met maatschappelijke relevantie

Indrukwekkende editie van De Warmste Week zamelt 8.790.633 euro in voor opgroeien zonder zorgen

Duurzaamheid op De Warmste Week: “Zelfs de artiestenbusjes rijden volledig elektrisch.”