donderdag 28 september 2023
28 september 2023

VRT voegt met de MIA’s headliner toe aan affiche Week van de Belgische muziek

28 september 2023 - Save the date: liveshow van
de MIA’s op 24 januari 2024 in Sportpaleis Antwerpen

© Jokko

Op woensdag 24 januari is het zover: de Music Industry Awards (MIA's) 2023 worden dan uitgereikt door VRT en VI.BE - het steunpunt voor artiesten en de muzieksector. Die avond worden de meest verdienstelijke artiesten van hier bekroond met een MIA, in een geweldige show live vanuit het Sportpaleis in Antwerpen, en ook te volgen via de VRT-kanalen. Het is de eerste keer dat de MIA’s in het Sportpaleis plaatsvinden. 

De MIA’s vallen midden in de Week van de Belgische muziek, die van maandag 22 tot en met zondag 28 januari loopt. Tijdens deze week staan in het hele land artiesten van hier centraal.

VRT, VI.BE, RTBF en nog heel wat andere sectorspelers en organisaties zetten die week onze artiesten in de schijnwerpers op allerlei mogelijke manieren. Samen goed voor een klinkende liefdesverklaring aan muziek van bij ons. Volg het in die week op VRT.be en weekvandebelgischemuziek.be. 

Na de straffe muziekzomer bij VRT, met onder andere Zomerhit, de verslaggeving van tientallen festivals, Radio2 BeneBene en MNM Start to DJ zet VRT zo ook deze winter de schijnwerpers op het straffe muzikale talent van hier. 

De ticketverkoop start begin november, hierover volgt later meer nieuws.

Jokko