dinsdag 07 november 2023
07 november 2023

Pak je reiskoffer voor Mijn eerste reis: een trip langs acht onvergetelijke levensverhalen

Dinsdag 7 november 2023 – Vanaf 16 november trekt Kobe Ilsen naar alle windstreken. In Mijn eerste reis gaat hij met acht bekende gasten naar een voor hen betekenisvolle reisbestemming. Zo wandelt Stan Van Samang na 25 jaar opnieuw the Wicklow Way in Ierland, herbeleeft Margriet Hermans haar studietijd in Madrid en reist Sammy Mahdi voor de allereerste keer naar Irak, het land waar de roots van zijn vader Hussain liggen.

© VRT

Vaste reisgezel Kobe Ilsen koppelt het bewogen reisverhaal handig aan het levensverhaal van de gast. Hoe groot is de impact van zo'n reis? Welke levenslessen trek je eruit? Wat is er veranderd sinds de vorige trip met de reismus van weleer? Kortom: het levensverhaal in een reiskoffer, lichtvoetig en vol levensvreugde besproken tijdens een nieuwe reis boordevol verrassingen.

"Mijn eerste reis is veruit het meest persoonlijke programma dat ik al gemaakt heb. Met alle acht reisgezellen heb ik op die paar dagen een heel intense connectie gevoeld en gedeeld. Dat zal ik blijven koesteren."

Mijn eerste reis: vanaf 16 november elke donderdag rond 20.45 uur op VRT 1 en VRT MAX.

Mijn eerste reis is een programma van Bargoens voor VRT 1.

© VRT
© VRT