Loslopend wild & gevogelte in 4K

Vanaf 21 december is de nieuwe reeks van Loslopend wild & gevogelte  in 4K beeldkwaliteit te bekijken via het online platform VRT NU. 

In het nieuwe seizoen van dit herkenbare sketchprogramma kan het al eens fout lopen bij vrouwen - maar vooral ook bij mannen - in de dynamiek van het dagelijks leven. Naast op zich staande sketches wordt dit nieuwe seizoen uitgebreid met reeksen van sketches die hetzelfde uitgangspunt hebben: "efkes BBQ'en”,” efkes vechten”,” efkes squashen”  of zelfs “efkes poepen” zijn nieuwkomers. Daarnaast komen de bomma- en bompabattles terug, net als de ravotters en “Allez Monique” en natuurlijk de wereld beroemde “witte wijntjes”. 

Nu in 4K

De nieuwe reeks van Loslopend wild & gevogelte wordt ook in  4K aangeboden op VRT NU, dit in samenwerking met VRT Sandbox, IBM Cloud Video en Limecraft.

4K is een superieure beeldkwaliteit, met een resolutie die 4 keer groter is dan reguliere HD. Dat leidt tot veel scherpere beelden en meer details. Niet enkel de 4K-versie van de reeks is beschikbaar op VRT NU; ook de HD-versie wordt aangeboden, zodat zeker iedereen het programma kan bekijken in hoge beeldkwaliteit.

Wie niet zo technisch is aangelegd, kan hier een video bekijken die uitlegt hoe je in 4K kwaliteit naar Loslopend wild & gevogelte kan kijken via VRT NU.

Vanaf dinsdag 9 januari wordt wekelijks het nieuwe seizoen van Loslopend wild & gevogelte ook uitgezonden op Eén om 21.30 uur. 

Wat is VRT Sandbox

VRT Sandbox zet kortdurende samenwerkingen met startups, kmo’s, en organisaties in de media(tech) op. Tijdens deze trajecten krijgen ze de kans media-innovaties te testen op de werkvloer van de VRT, in samenwerking met productieteams van VRT. Het opzet van de samenwerking is een positieve uitkomst voor beide partijen. De uitwisseling van expertise en ervaring levert de kmo's en start-ups sterkere mediaproducten en -technologieën op, helpt hen groeien als bedrijf en maakt van de VRT een meer wendbare mediamaker. 

Meer informatie op http://sandbox.vrt.be

donderdag 21 december 2017
21 december 2017