woensdag 12 oktober 2022
12 oktober 2022

Speel samen de Sporza WK-pronostiek 

Speel tegen ons en toon maar eens dat jij het beter weet dan die slimmeriken van tv.”

Aster Nzeyimana: “Met de Sporza WK-pronostiek organiseer je snel en makkelijk een online competitie met je vrienden. Of speel tegen ons en toon maar eens dat jij het beter weet dan die slimmeriken van tv.”

Een pronostiek onder vrienden of collega’s is altijd een gesukkel met Excel-bestanden, verfrommelde papiertjes of bierkaartjes. Maar niet met de Sporza WK-pronostiek. Met de nieuwe app lanceer je in een handomdraai een online competitie over het WK. Samen met je vrienden of zelfs samen met een aantal bekende gezichten, zoals Ruben Van Gucht, Wesley Sonck, Renaat Schotte, Fien Germijns, Thibault Christaensens, Dorianne Aussems en Astrid Demeure.

Meespelen is supereenvoudig en helemaal gratis. Ga naar wkpronostiek.sporza.be en maak een competitie aan. Nodig vrienden, familie of collega’s uit (gewoon via Whatsapp of mail) en vul je voorspelling in. Meer moet je niet doen. Het klassement van je competitie wordt automatisch bijgehouden. Zo heb jij meer tijd om naar het voetbal te kijken. Wie wint wacht geen geldprijs of ander financieel gewin, maar wel eeuwige roem.

Dossier: WK Voetbal

Meer over WK Voetbal

Audiodescriptie bij WK-wedstrijden van de Rode Duivels

Dit was 'supporter mee voor mensenrechten'

11 december: supporter mee voor mensenrechten

Sporza laat partners profiteren van het succes van het WK

Wat we leren van de WK-kijkcijfers

Wat doet VRT rond de keerzijde van het WK in Qatar?

Vlaanderen dankt honderden voetbalvrijwilligers

Voor wie geen bal vindt aan het WK