maandag 17 april 2023
17 april 2023

Sandermans Zaken: nieuwe MNM-podcast duikt in smartphones van BV’s

Zou jij je smartphone zomaar afgeven aan iemand anders? Tijdens de gloednieuwe podcast Sandermans Zaken geeft MNM-dj Sander Gillis een exclusieve inkijk in het leven van enkele bekende Vlamingen - via hun smartphone.

Elke week duikt Sander in de apps, berichten, foto’s en (ongelezen) mails van BV’s als Julie Van den Steen, William Boeva, Niels DestadsbaderGustaph, Lotte Vanwezemael en Jonatan Medart.

Ongecensureerde blik

Voor Sandermans Zaken krijgt Sander andere BV’s zover om hun smartphone tijdelijk uit handen te geven. Hij stelt vragen over alles wat hij tegenkomt, van ongelezen mails tot verwijderde foto’s, zonder uitzonderingen. En als het toch te intiem wordt, dan kunnen ze Sander een halt toeroepen met een rode knop. Wat er ook schuilgaat achter het scherm, je ontdekt het in deze gloednieuwe podcast van MNM. ​

"Ik ben er heilig van overtuigd dat de smartphone het hedendaagse dagboek is."

MNM-dj Sander Gillis

Onder andere William Boeva ging de uitdaging aan en was bereid om zijn smartphone af te geven. Al bleek het voor hem ook ver te gaan in de aflevering:

“Hier kijk je wel echt in mijn hoofd. Iedere gedachtegang is een notitie. Echt afgewerkte moppen staan er wel niet in. (..) Ik ga op de knop duwen, je bent te diep in mijn hoofd aan het kijken.”

William Boeva

William Boeva

Elke week kan je de hoogtepunten ook ontdekken tijdens Iedereen beroemd op Eén. Het programma start vandaag met een heleboel nieuwe rubrieken. Laten de BV's zomaar in hun berichten kijken of duwen ze op de ultieme rode knop? Je ziet en hoort het op VRT MAX.

Dossier: Podcast

Meer over Podcast

Het nieuwe seizoen van 'Leesbaar'

Radio 1 viert Tom Lanoye met podcast 'Viva Lanoye'

VRT NWS-podcast ‘Waar is Zuster Gabrielle?’ haalt 1 miljoen starts en verplettert VRT-podcastrecord

Studio Brussel lanceert podcast 'Quiz quiz hoera!'

Sandermans Zaken: nieuwe MNM-podcast duikt in smartphones van BV’s

Hang aan Johan Op de Beecks lippen met tweede deel van 'De Franse Revolutie'

Sporza lanceert nieuwe podcast Wielerclub Wattage

'Waar is zuster Gabrielle?': VRT NWS onderzoekt verdwijningszaak uit 1982