maandag 14 november 2022
14 november 2022

Dit zijn de zes vlammetjes van De Warmste Week

Iedereen kan een vlammetje kopen van De Warmste Week. Dit jaar zijn er zes unieke pins. Een pin van De Warmste Week kost 3 euro en kan je bestellen op dewarmsteweek.be.  De pins zijn ook te koop in alle KBC-kantoren en bij hun verzekeringsagenten.

Thomas en Nidal van Ketnet

De vlammetjes voor De Warmste Week zijn terug!  Er zijn zes unieke pins verkrijgbaar. Door een vlammetje te kopen en de pin te dragen, steun je de 270 geselecteerde projecten rond kansarmoede.

Kansarmoede beperkt mensen in hun kansen om op een volwaardige manier deel te nemen aan onze samenleving. Thuis, op school, op het werk maar ook bij de dokter of in de sportclub. Wie in kansarmoede leeft, heeft het elke dag een stuk moeilijker. In Vlaanderen wordt 1 op de 8 kinderen geboren in kansarmoede.

Naast vlammetjes kopen, kan je De Warmste Week ook nog op andere manieren steunen. Zo kan je nog steeds acties opzetten om geld in te zamelen en je inschrijven voor een van de vijf Warmathons via dewarmsteweek.be.

De Warmste Week is een project van VRT, met Ketnet, Eén, VRT MAX, Studio Brussel en MNM als dragende merken. Om de projecten van De Warmste Week te steunen richtte VRT het DWW-fonds op bij de Koning Boudewijnstichting. De Warmste Week wordt gerealiseerd met de warme steun van KBC.

Dossier: DWW

Meer over DWW

Indrukwekkende editie van De Warmste Week zamelt 8.790.633 euro in voor opgroeien zonder zorgen

Duurzaamheid op De Warmste Week: “Zelfs de artiestenbusjes rijden volledig elektrisch.”

Live-ondertiteling met AI maakt De Warmste Week toegankelijker

Een toegankelijke publieke omroep is goed voor iedereen

Magische start in Brugge: groot kinderkoor vlamt De Warmste Week op gang

Warm, warmer, warmst: kom hier alles te weten over De Warmste Week 2023

Vlam mee vanuit de virtuele Ketnet Kermis

'Waakvlammetje' van De Warmste Week schittert in het donker