vrijdag 25 maart 2022
25 maart 2022

#BelRiadh: Riadh Bahri online in gesprek met jongeren

 25 maart 2022 - Vanaf woensdag 30 maart gaat Riadh Bahri in #BelRiadh elke twee weken in gesprek met jongeren over het nieuws en de actualiteit. 

Riadh Bahri

Het nieuwe onlineformat van VRT NWS biedt jongeren een platform om met elkaar in discussie te gaan over de actualiteit en de maatschappelijke thema’s die hen raken. Riadh nodigt ook elke keer een centrale gast uit bij het debat. Daarnaast bellen experts, politici of andere betrokkenen in om mee te discussiëren of duiding te geven.

 Alle meningen zijn welkom en geen enkel onderwerp is taboe. 

Riadh Bahri: “#BelRiadh dat wordt dé plek waar we met jongeren in gesprek gaan over het nieuws. Alle meningen zijn welkom en geen enkel onderwerp is taboe. Praten mét elkaar en met experten, politici en andere betrokkenen, dat gaan we doen. Over wat er in de wereld gebeurt, hoe klein of groot dat nieuws ook is. Iedereen kan inbellen in onze videocall of reageren via de app van VRTNWS. En dan gaan we samen het gesprek aan.”

Op woensdag 30 maart nodigt Riadh Michèle Cuvelier uit als centrale gast.

In november 2021 lanceerde VRT NWS de podcast Snapt ge mij nu waarin  journaliste Aurélie Boffé  in gesprek gaat met jonge twintigers over actuele onderwerpen die polariseren. Met #BelRiadh bouwt VRT NWS verder aan het aanbod waarin jongeren open en veilig met elkaar in discussie kunnen gaan via audio en video.

#BelRiadh vanaf woensdag 30 maart, tweewekelijks, om 20 uur in de app van VRT NWS en op vrtnws.be. Vanaf de dag nadien, telkens een inhoudelijke best off, op vrtnws.be en VRT NU.

Meer over Informatie

“Boodschappen van algemeen nut zijn een spiegel van wat er leeft in Vlaanderen”

Wat doet VRT om desinformatie te bestrijden?  

Beleef de paasvakantie op je paasbest bij VRT

6 VRT-nominaties voor de Belfius Persprijzen

Hoe komt Tom Waes aan bijna 2 miljoen kijkers?

Radio 2 blikt terug op een jaar vol bijzondere mensen

Beleef de kroning van koning Charles III op de eerste rij bij VRT

Flo Windey onderzoekt de relatie tussen jongeren en politie