vrijdag 25 maart 2022
25 maart 2022

#BelRiadh: Riadh Bahri online in gesprek met jongeren

 25 maart 2022 - Vanaf woensdag 30 maart gaat Riadh Bahri in #BelRiadh elke twee weken in gesprek met jongeren over het nieuws en de actualiteit. 

Riadh Bahri

Het nieuwe onlineformat van VRT NWS biedt jongeren een platform om met elkaar in discussie te gaan over de actualiteit en de maatschappelijke thema’s die hen raken. Riadh nodigt ook elke keer een centrale gast uit bij het debat. Daarnaast bellen experts, politici of andere betrokkenen in om mee te discussiëren of duiding te geven.

 Alle meningen zijn welkom en geen enkel onderwerp is taboe. 

Riadh Bahri: “#BelRiadh dat wordt dé plek waar we met jongeren in gesprek gaan over het nieuws. Alle meningen zijn welkom en geen enkel onderwerp is taboe. Praten mét elkaar en met experten, politici en andere betrokkenen, dat gaan we doen. Over wat er in de wereld gebeurt, hoe klein of groot dat nieuws ook is. Iedereen kan inbellen in onze videocall of reageren via de app van VRTNWS. En dan gaan we samen het gesprek aan.”

Op woensdag 30 maart nodigt Riadh Michèle Cuvelier uit als centrale gast.

In november 2021 lanceerde VRT NWS de podcast Snapt ge mij nu waarin  journaliste Aurélie Boffé  in gesprek gaat met jonge twintigers over actuele onderwerpen die polariseren. Met #BelRiadh bouwt VRT NWS verder aan het aanbod waarin jongeren open en veilig met elkaar in discussie kunnen gaan via audio en video.

#BelRiadh vanaf woensdag 30 maart, tweewekelijks, om 20 uur in de app van VRT NWS en op vrtnws.be. Vanaf de dag nadien, telkens een inhoudelijke best off, op vrtnws.be en VRT NU.

Meer over Informatie

Wie duikt er achter de micro's van het gloednieuwe Radio Bene?

De zomer bij VRT: sport en meer, ongeacht het weer

Het ABC van VRT met de S van ... Strijd tegen desinformatie

MIA’s 2024 headliner van Week van de Belgische muziek

Het ABC van VRT met de B van ... Boodschappen van algemeen nut: “Het is een spiegel van wat leeft in Vlaanderen”

Publiek toont vertrouwen in 'helemaal helder' aanbod van KIES24 op VRT

Hoe komen de verkiezingsuitslagen op jouw scherm?

Wat doet VRT om desinformatie te bestrijden?