#LikeMe krijgt platina

#LikeMe krijgt platina plaat en keert terug naar de Lotto Arena.

#LikeMe danst op Baby Baby

Ketnet-sensatie #LikeMe werd op donderdag 30 mei verrast tijdens het Ketnet Feestweekend met een platina plaat. Na de gouden plaat voor meer dan 10.000 verkochte exemplaren van het album #LikeMe, uitgereikt tijdens de liveshow in de Lotto Arena, ontvangt de cast van #LikeMe nu een platina plaat. In navolging van enkele grote namen zoals Bart Peeters en Niels Destadsbader. Het album verkocht ondertussen meer dan 20.000 stuks en werd maar liefst 6,7 miljoen keer gestreamd op de streaming platformen als Spotify of Apple Music. De award is gebaseerd op de officiële cijfers van Ultratop waar het album ondertussen 10 weken bovenaan de hitlijst van de best verkochte albums in Vlaanderen staat.

 20 000 verkochte CD’s is onwezenlijk. Het is niet alleen een mooie beloning voor ons harde werk, maar het is ook een bevestiging dat #LikeMe zijn weg vindt naar alle Vlaamse huiskamers. 

#LikeMe

"Het begint er stilaan op te lijken dat we in een droom leven waaruit we niet ontwaken. Twee maal de Lotto Arena uitverkopen was crazy en een gouden plaat mogen ontvangen was de waanzin. Maar nu ontdekken dat steeds meer mensen onze muziek leren kennen via meer dan 20 000 verkochte CD’s is onwezenlijk. Het is niet alleen een mooie beloning voor ons harde werk, maar het is ook een bevestiging dat #LikeMe zijn weg vindt naar alle Vlaamse huiskamers. We kunnen onze fans niet genoeg bedanken om dit mogelijk te maken!”
Pommelien, Maksim, Camille, Joey en Francisco

In april 2020 opnieuw in de Lotto Arena

Zoals eerder aangekondigd is de cast in volle voorbereiding van de opnames van het tweede seizoen van de succesvolle Ketnet-reeks. Intussen staan de jongeren van #LikeMe deze zomer op podia verspreid over gans Vlaanderen. De trouwe fans van #LikeMe worden in 2020 opnieuw beloond, want na twee uitverkochte Lotto Arena's dit jaar komen ze volgend jaar opnieuw naar de Lotto Arena. Aan het begin van de paasvakantie, op zondag 5 april geven de Ketnet-helden twee wervelende optredens met bewerkingen van bekende Nederlandstalige nummers uit de reeks. En wie weet maken er ook nog enkele special guests hun opwachting in de shows.

#LikeMe-Marathon

Voor de Ketnetters die maar niet genoeg kunnen krijgen van de reeks start vanaf donderdag 30 mei tot zondag 2 juni een #LikeMe-marathon op Ketnet met alle afleveringen en vele extra's. Als kers op de taart wordt op vrijdag 31 mei #LikeMe In Concert uitgezonden om 18.00 uur.

#LikeMe In Concert op zondag 5 april 2020 in de Lotto Arena. Tickets en info via Ketnet.be. #LikeMe In Concert 2020 is, net als het programma zelf, een productie van Fabric Magic voor Ketnet.

Meer over Vlaamse identiteit

'Chantal' strijkt neer in de Westhoek

Ketnet-reeks Hoodie te zien in meer dan 70 landen

#LikeMe brengt nieuwe songfestivalsingle

1975: Ann Christy én in het Nederlands én in het Engels

1987 : wordt het een jurk of een broek?

1967: tien keer Canzonissima gespreid over liefst vier maanden

1971: danspasjes met een kleerborstel

Waar wil jij op klinken met je buren?