Opnames tweede reeks #LikeMe gestart

Bekende namen voegen zich bij de cast van de muzikale Ketnet-reeks

VRT/Kris Van de Sande

In Antwerpen zijn de opnames van de tweede reeks van #LikeMe gestart. Ook het tweede seizoen van de muzikale Ketnet-reeks staat weer garant voor Nederlandstalige klassiekers die zowel jong als oud kunnen bekoren. Daarnaast zijn deze nummers ingebed in een sterk verhaal vol emotie, humor en spanning.

In de tweede reeks krijgt de cast versterking van twee jonge talenten: Danny Dorland en Sali Haidara die de rol van Scott en Maria op zich zullen nemen. Ook de volwassen cast breidt zich uit met enkele bekende namen: Karen Damen, Slongs Dievangons en Amaryllis Uitterlinden. Daarnaast zullen enkele andere bekende Vlamingen opduiken in de reeks: Ann Reymen en Greet Rouffaer.

Het verhaal

De zomervakantie loopt op haar einde en iedereen maakt zich weer klaar voor een frisse start aan ‘t SAS in Antwerpen. Na het afgelopen, toch wel bewogen, schooljaar besloot Caro Timmers terug te verhuizen naar de Ardennen waar ze met haar vader Peter Timmers de draad terug probeert op te pikken. Dat blijkt zonder mama Kristel toch niet zo vanzelfsprekend te zijn. Ook in Antwerpen loopt niet alles zoals voorheen. Camille ondervindt nog elke dag de gevolgen van haar daden van vorig jaar en heeft haar plek afgestaan aan de nieuwe Queen Bee: Merel. Vindt Caro haar draai in de Ardennen en valt alles weer in de plooi in Antwerpen?

#LikeMe is een coproductie van Ketnet en Fabric Magic en zal te zien zijn in 2020 op Ketnet.

Dit kan u misschien ook interesseren?

Meer over Vlaamse identiteit

Kommil Foo op één in De Lage Landenlijst 2019

VRT en RTBF brengen internationale mediaconferentie PBI naar ons land

Dit was de VRT-zomer van 2019

De perfecte start voor jubileumseizoen van Thuis

Niels Destadsbader wint zijn derde Radio 2 Zomerhit

Bart en Nora verrassen Vlamingen met muziek

Clouseau opent Radio 2 Zomerhit

De Lage Landenlijst dit jaar met zes preshows