Chapter Two wint MNM Rising Star 2019

3 oktober 2019 - Grego Van Holderbeke (26 jaar) en Lennert Haenen (24 jaar) uit Bilzen zijn op MNM met hun band Chapter Two uitgeroepen tot de winnaars van MNM Rising Star 2019. 

De genomineerden

Onlangs startte jongerenzender MNM met MNM Rising Star voor het derde jaar op rij de zoektocht naar hét strafste nieuwe muzikale talent in Vlaanderen. Alle MNM-luisteraars konden de afgelopen weken muzikaal talent dat dringend ontdekt moest worden met de radiozender delen. Na een succesvolle inschrijfperiode selecteerde de MNM-jury uit honderden inzendingen 3 finalisten. 

Chapter Two, Enchanté en Yasmine Alves namen het tegen elkaar op in een bloedstollende week waarbij ze moesten optreden op een bomvolle trein, een promocampagne voeren en uiteraard hun song live moesten brengen op MNM. Afgelopen week konden de MNM-luisteraars stemmen op hun favoriet. De uiteindelijke winnaar werd vanavond bekendgemaakt in Planeet De Cock.

Chapter Two ging lopen met de titel en gaat naar huis met een gouden plaat. Grego en Lennert volgen zo INE op als derde MNM Rising Star en zullen dus nog vaker te horen zijn op MNM.

Video player inladen...
Dossier: Jongeren
vrijdag 04 oktober 2019
04 oktober 2019

Meer over Jongeren

Ontdek het Vlaams muziektalent van morgen

Studio Brussel maakt tweede seizoen van Flowjob

10 jongeren op de drempel van volwassenheid

Genomineerden voor het Gala van de Gouden K's 2019

'Karma' en 'yeet' kinder-en tienerwoord van het jaar

Koning bezoekt JONG-redactie VRT NWS

Rojin Ferho Vlaamse winnaar Belgodyssee 2019

VRT inspireert leerkrachten tijdens Expeditie Onderwijs