Volle zalen voor Avant-première van #LikeMe

3 januari 2020 - Meer dan 13.000 ketnetters kijken in avant-première naar het tweede seizoen van de Ketnet-reeks #LikeMe. Vanaf 12 januari op Ketnet.

Cast en dansers van #LikeMe

Het was aanschuiven in Kinepolis Antwerpen. Heel wat Ketnetters en hun ouders kwamen er in avant-première kijken naar de eerste 2 afleveringen van het nieuwe seizoen van de razend populaire Ketnet-reeks #LikeMe, in aanwezigheid van de cast. Ze ontdekten er hoe het met Caro en haar vrienden gaat na afloop van seizoen 1 en konden als eersten enkele gloednieuwe Vlaamse en Nederlandstalige klassiekers beluisteren.

cast begroet de zaal

Ook op zaterdag 4 en zondag 5 januari kunnen Ketnetters nog genieten van #LikeMe in avant-première in Gent, Brugge, Kortrijk, Leuven, Hasselt en Antwerpen 

De tickets voor de voorstellingen gingen razensnel de deur uit, intussen zijn er meer dan 13.000 tickets verkocht. De Avant-premières in Gent, Brugge, Kortrijk en Leuven zijn volledig uitverkocht

#LikeMe seizoen 2: het verhaal

De kerncast

De zomervakantie loopt op haar einde en iedereen maakt zich weer klaar voor een frisse start aan ‘t SAS in Antwerpen. Na het afgelopen, toch wel bewogen, schooljaar besloot Caro Timmers terug te verhuizen naar de Ardennen waar ze met haar vader Peter Timmers de draad terug probeert op te pikken. Dat blijkt zonder mama Kristel toch niet zo vanzelfsprekend te zijn. Ook in Antwerpen loopt niet alles zoals voorheen. Camille ondervindt nog elke dag de gevolgen van haar daden van vorig jaar en heeft haar plek afgestaan aan de nieuwe Queen Bee: Merel. Vindt Caro haar draai in de Ardennen en valt alles weer in de plooi in Antwerpen?

#LikeMe is een coproductie van Fabric Magic en Ketnet: vanaf zondag 12 januari om 08.50 uur op Ketnet.

Lees ook

Meer over Vlaamse identiteit

Nieuwe reeks Vlaanderen vakantieland

Radio 2 viert 20 jaar Eregalerij op 25 april

Opnames derde reeks #LikeMe van start

Hoe brengt de VRT een wielerwedstrijd op jouw scherm?

Canvas presenteert: Wij, Roger Raveel

Animatiereeks Boerke volgt Winteruur op

"Ik had zin in nog eens een legaal digitaal feestje"

Waarom zet Ketnet sterk in op een lokaal aanbod?