woensdag 11 december 2019
11 december 2019

Allereerste beelden van tweede seizoen van #LikeMe

11 december 2019 - #LikeMe Avant-première op 3, 4 en 5 januari in de bioscoop.

hoofdcast van #LikeMe 2

Op 12 januari start op Ketnet de tweede reeks van #LikeMe. De vele fans kijken al maanden uit naar het vervolg van de muzikale Ketnet-reeks. En vandaag licht Ketnet al een tipje van de sluier op met de allereerste beelden van het tweede seizoen. In de eerste beelden zijn al enkele nieuwe bekende namen te zien waaronder SlongsAmaryllis Uitterlinden en Greet Rouffaer. Ook de jongerencast krijgt versterking van twee jonge talenten: Danny Dorland en Sali Haidara die de rol van Scott en Maria op zich zullen nemen.

Videospeler inladen...

Het verhaal

De zomervakantie loopt op haar einde en iedereen maakt zich weer klaar voor een frisse start aan ‘t SAS in Antwerpen. Na het afgelopen, toch wel bewogen, schooljaar besloot Caro Timmers terug te verhuizen naar de Ardennen waar ze met haar vader Peter Timmers de draad terug probeert op te pikken. Dat blijkt zonder mama Kristel toch niet zo vanzelfsprekend te zijn. Ook in Antwerpen loopt niet alles zoals voorheen. Camille ondervindt nog elke dag de gevolgen van haar daden van vorig jaar en heeft haar plek afgestaan aan de nieuwe Queen Bee: Merel. Vindt Caro haar draai in de Ardennen en valt alles weer in de plooi in Antwerpen?

#LikeMe is een coproductie van Ketnet en Fabric Magic en zal te zien zijn vanaf 12 januari 2020 op Ketnet.

#LikeMe Avant-première

Op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 januari kunnen de Ketnetters de eerste afleveringen van de gloednieuwe reeks in avant-première bekijken in aanwezigheid van de cast. En dit in verschillende Kinepolis-bioscopen  in Vlaanderen.

  • Vrijdag 3 januari: Antwerpen - Gent

  • Zaterdag 4 januari: Brugge – Kortrijk

  • Zondag 5 januari: Leuven – Hasselt

Meer informatie via Ketnet.be.

Nederlandstalige klassiekers in een nieuw jasje

Muziek is een van de hoofdelementen die deze reeks sterk maken. #LikeMe is een musicalreeks met liedjes die nazinderen, ontroeren, verbazen en entertainen. Maar vooral zijn het liedjes die zowel het jonge als het oude publiek herkent en weet te waarderen.

De makers van #LikeMe zijn de geschiedenis van de Nederlandstalige muziek ingedoken. Ze ontdekten een oneindige lijst aan muziek van eigen bodem die door de jaren heen onder het stof is geraakt. Door de komst van nieuwe generaties en muziekstijlen geraakte veel Nederlandstalige muziek op de achtergrond, maar toch zijn het nummers die zowel muzikaal als literair tijdloos zijn.

Meer over Vlaamse identiteit

Een leven vol muziek voor Belcanto en Vrienten

Hoe draagt VRT bij tot de Vlaamse identiteit?

Radio2 ontrafelt de hele zomer lang mysteries uit jouw buurt

Geen Canon van Vlaanderen zonder het VRT-archief

Vive le vélo, leve de Ronde: in het spoor van de Ronde met Karl Vannieuwkerke

Nieuw seizoen Vlaanderen vakantieland: lokaal vakantieplezier en verborgen parels

De eerste beelden van de vierde en laatste reeks van #LikeMe

Tom Waes reist in de tijd