zondag 15 augustus 2021
15 augustus 2021

Niels Destadsbader en Regi winnen Radio 2 Zomerhit 2021

15 augustus 2021 – Na een spetterende muziekshow vanuit Blankenberge werd  de winnaar van Radio 2 Zomerhit 2021 bekendgemaakt.  Niels Destadsbader & Regi mogen dit jaar samen de Zomerhit mee naar huis nemen. 

Niels Destadsbader en Regi © VRT - Jokko

De luisteraars van Radio 2 en de kijkers van Eén brachten massaal hun stem uit, waarna Niels en Regi uiteindelijk de gegeerde prijs in ontvangst mochten nemen voor het nummer 'De wereld draait voor jou'

Na hun aparte overwinningen de vorige jaren, mogen de twee dus samen een nieuwe trofee op hun naam schrijven. Het duo kreeg de Radio 2 Zomerhit overhandigd door Philippe Geubels.

Radio 2 Zomerhit 2021

Bart Peeters en Siska Schoeters bij ondergaande zon

Radio 2 Zomerhit 2021 moest het door de coronacrisis voor het tweede jaar op rij zonder livepubliek op de dijk van Blankenberge stellen, maar dat lieten Radio 2 en Eén niet aan hun hart komen. Samen zetten ze alles op alles om er een onvergetelijke gebeurtenis van te maken. Bart Peeters en Siska Schoeters bouwden samen met de genomineerden een groot, zomers feest, vol verrassingen en spetterende optredens voor het aanwezige publiek en alle kijkers en luisteraars thuis.

 Naast de tien genomineerden stond ook Clouseau als verrassingsact op het podium in Blankenberge. Koen en Kris brachten voor de gelegenheid 'En dans', een van hun grootste hits aller tijden.

Dossier: Muziek

Meer over Vlaamse identiteit

Vertrouwde Radio2-stemmen versterken Radio2 BeneBene

Toots Sessies geeft artiesten van bij ons een podium

"Er zijn dit jaar geen stoute kinderen!"

Hoe maakt 'Thuis' maatschappelijke thema's bespreekbaar?

Wat maakt Vlaamse fictie zo straf?

Telegram van de Sint: aankomst op zaterdag 12 november

Hoe brengt VRT een wielerwedstrijd op jouw scherm?

Waarom hecht VRT zoveel belang aan fictie?