woensdag 22 maart 2023
22 maart 2023

Nieuw seizoen Vlaanderen vakantieland: lokaal vakantieplezier en verborgen parels

De lente is in het land: het ideale moment om inspiratie op te doen voor een uitstap in eigen streek. In het nieuwe seizoen van Vlaanderen vakantieland gaan Laura Govaerts, Maureen Vanherberghen en Jelle Mels opnieuw op pad met een bekende Vlaming. 

© VRT

Samen ontdekken ze de mooiste en interessantste plekjes van een streek. Ze genieten er van de culturele of culinaire hoogstandjes en testen uit welke activiteiten je er zelf kan beleven, terwijl we de bekende dagtrippers beter leren kennen.

Dit seizoen trekken Maureen, Jelle en Laura eropuit met: Sven de Leijer, Loredana, Dominique Van Malder, Viktor Verhulst, Lynn Van den Broeck, Sandra Bekkari, Titus De Voogdt, Sam De Bruyn, Ruth Becquart, Tess Elst, Lotte Vanwezemael, Malik Mohammed en comédienne Dena Vahdani.

Samen bieden ze inspiratie en vooral zin om leuke toeristische bestemmingen in Vlaanderen te verkennen. Want hier valt meer dan genoeg te beleven en te bekijken: van puur vakantieplezier voor het hele gezin over toeristische trekpleisters die in het buitenland bewonderd worden, tot verrassende en verborgen pareltjes.

Vlaanderen vakantieland: vanaf 1 april elke zaterdag om 18.40 uur op Eén en via VRT MAX.

Meer over Interne en externe producties

TMRV is MNM Rising Star 2023

Hoe ver ga je om een leven te redden? Opnames derde seizoen 'Onder vuur' gestart

De mosterd van Meus: Jeroen Meus trekt eropuit voor nieuwe gerechten en lokale verhalen

#LikeMe The Final Concert

Pommelien Thijs, Willem De Schryver en Eliyha Altena schitteren in gloednieuwe fictiereeks 'Knokke off'

Beleef het Eurovisiesongfestival bij VRT

Het Hoge Noorden scoort in Nederland

Opnames van Hilly Skate gestart