maandag 28 september 2020
28 september 2020

De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow gaat op reis én blijft thuis

28 september 2020 - MNM ging eerder al met luisteraars naar New York én Tokio  Unieke ervaringen die de jongerenzender dit jaar helaas niet kan herhalen. Maar Peter, Kawtar en Wanne willen weg. Op zoek naar goeie plekken, prachtige natuur en fijne luisteraars.

 Dus gaan ze op reis naar BijOnsStaycation. Limburgse bossen, boeiende duinen aan de Kust en de Vlaamse countryside: ze ontdekken het samen met de luisteraar én de Ochtendshow. Te voet. Dat heet tegenwoordig gewoon “hiken”. En als je gaat hiken op staycation … dan ga je gewoon op #Hikation.  

"Hikation, nu al het woord van het jaar! We kijken er enorm naar uit om samen met de luisteraars de mooiste plekken in Vlaanderen te ontdekken."
Peter Van de Veire

Videospeler inladen...

De week voor de herfstvakantie gaat De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow samen met vier luisteraars op Hikation. Met een slaapzak, een goeie mat en een rugzak. Plus: een paar Bekende Wandelaars. De GR5 proberen ze te vermijden, maar ze komen wel een paar verrassingen tegen op de route. Peter, Wanne en Kawtar maken een week lang live de ochtendshow onderweg, al wandelend, ergens in Vlaanderen.

Luisteraars kunnen een plek veroveren op deze unieke Hikation. Daarvoor luisteren ze best naar MNM of nemen ze deel via de MNM-app.

Hikation vanaf 26 oktober live te volgen in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow op MNM.

Dossier: Muziek

Meer over Muziek

Vaya Con Dios wordt geëerd met Lifetime Achievement Award op de MIA's

Arvo Pärt opnieuw op nummer 1 in Klara Top 100

Coldplay op 1 in de MNM1000

Toots Sessies geeft artiesten van bij ons een podium

Koen Wauters presenteert op MNM tijdens de MNM1000

Wie gaat voor België naar het Eurovisiesongfestival?

Kiest een computer de muziek op de radio?

Welke aandacht besteedt VRT aan klassieke muziek?