maandag 10 oktober 2022
10 oktober 2022

Reserveer gratis voor Iedereen Klassiek

Kom op zaterdag 29 oktober in Brugge genieten van klassieke muziek in al haar facetten

Het programma van Iedereen Klassiek is bekend en het is er weer een om duimen en vingers af te likken. Je laten raken door jong of te ontdekken talent? Genieten van grote namen? Wil je verrast worden door eigentijdse uitvoeringen van oude meesters? Of heb je zin om te dansen op klassieke muziek? De volledige, erg gevarieerde programmatie vind je op klara.be. Wil je zeker zijn van je plaats? Reserveer dan gratis je tickets.

Reserveer gratis

Reserveren voor Iedereen Klassiek kan via klara.be en is helemaal gratis. Ook op concertgebouw.be, aan de balie van In&Uit Brugge of telefonisch via de gratis ticketlijn 078 15 20 20 kun je reservaties maken. Je kunt maximaal voor drie voorstellingen reserveren, tot vijf tickets per voorstelling. Kun je toch niet komen? Bedankt om dan te annuleren, zo kunnen vrijgekomen plekken naar andere liefhebbers.

Enkele hoogtepunten uit het programma vind je hier.

Klara organiseert dit muziekfeest samen met Concertgebouw Brugge, Brugge Plus en de Stad Brugge. Heel de stad wordt ingepalmd: je vindt Iedereen Klassiek niet alleen in het Concertgebouw, maar ook in de Stadsschouwburg, het Conservatorium, de Sint-Salvatorskathedraal, op de Markt en in verschillende straten in de Brugse binnenstad.

Thuisblijvers hoeven niets te missen: Iedereen Klassiek is ook te volgen op Klara en VRT MAX.

Iedereen Klassiek: zaterdag 29 oktober, van 9.30 tot 19.00 uur in Concertgebouw Brugge en de Brugse binnenstad en van 10.00 tot 18.00 uur op Klara en VRT MAX.

Dossier: Muziek

Meer over Muziek

Een leven vol muziek voor Belcanto en Vrienten

'Master of Puppets' weer aan de top van De Zwaarste Lijst

Coldplay op 1 in de MNM1000

'Stairway to heaven' van Led Zeppelin is de ultieme tijdloze song

VRT aan zee: achter de schermen van Zomerhit

Pommelien Thijs wint Zomerhit 2023

Herken jij de Zomerhit-nominaties in Vlaamse Gebarentaal?

Dit zijn de tien finalisten van Zomerhit 2023