woensdag 29 december 2021
29 december 2021

De MIA’s en Gala van de Gouden K’s in april 2022

29 december 2021 - De VRT heeft beslist om de Music Industry Awards (MIA’s) en het Gala van de Gouden K's (Ketnet) te verplaatsen naar april 2022. 

VRT

Deze beslissing werd genomen omwille van de huidige COVID 19-omstandigheden. Tickets voor deze events blijven geldig voor de nieuwe data.

MIA's

© VRT - Geert Van Hoeymissen

De liveshow van de MIA’s zal doorgaan op zaterdag 30 april 2022 in Paleis 12 en is live te volgen op Eén. Het wordt een bijzondere dubbeleditie van de MIA's, die de verdienstelijke artiesten die een release hadden in 2020 en 2021 bekroont. Later maken de VRT en VI.BE bekend welke artiesten zullen optreden tijdens deze liveshow. Tickethouders worden gecontacteerd over de nieuwe datum, op mias.be zijn steeds de laatste updates te vinden.

De Week van de Belgische muziek zal wel plaatsvinden zoals gepland: van maandag 31 januari tot en met zondag 6 februari. 

Net als vorig jaar organiseren VRT en VI.BE dan een steunweek voor de muzieksector, die nog steeds lijdt onder COVID 19. Meer informatie over de initiatieven voor deze week worden binnenkort bekend gemaakt.

Gala van de Gouden K's

Trofee Gouden K

Omdat een Gouden K uitreiken in het Sportpaleis enkel kan onder het luide, enthousiaste applaus van duizenden Ketnetters, wordt het Gala van de Gouden K's uitgesteld naar zondag 3 april 2022. Tot die dag wordt het resultaat van de massale stemming bewaard in de streng bewaakte Ketnet-kluis.

Tickethouders worden gecontacteerd over de nieuwe datum, updates worden steeds op Ketnetvoorouders.be aangevuld.

Dossier: Muziek

Meer over Muziek

Radio2 Eregalerij: helemaal 'Enamorada' op Belle Perez, Peter Vanlaet, Natalia en Raymond van het Groenewoud

Een leven vol muziek voor Belcanto en Vrienten

'Master of Puppets' weer aan de top van De Zwaarste Lijst

Coldplay op 1 in de MNM1000

'Stairway to heaven' van Led Zeppelin is de ultieme tijdloze song

VRT aan zee: achter de schermen van Zomerhit

Pommelien Thijs wint Zomerhit 2023

Herken jij de Zomerhit-nominaties in Vlaamse Gebarentaal?