zondag 13 februari 2022
13 februari 2022

Maarten Cop, Lotte Stevens en Jasper Heyman versterken De KetnetBand

13 februari 2022 -  Groot nieuws over De KetnetBand. De populaire kinderband krijgt er in een klap drie leden bij. En het zijn niet de minsten: Maarten Cop (Hoodie), Lotte Stevens (Mega Mindy, Hoodie) en Jasper Heyman (Campus 12).

Ketnetband in nieuwe samenstelling

Samen met Ketnet-wrapper Gloria Monserez, Maureen Vanherberghen (Helden) en Giovanni Kemper (Nachtwacht) trekken zij binnenkort door Vlaanderen met een goedgevulde agenda vol optredens.

Als kind brulde ik alle intro’s van de Ketnet programma’s mee. Nu kan ik dat ongegeneerd terug doen als lid van de zalige KetnetBand."

Lotte Stevens
Lotte Stevens � 2022 Nathalie Dolmans Fotografie, all rights reserved.

Als klein manneke droomde ik er al jaren van om op een podium te staan! Ik ben super blij dat ik die droom nu kan waarmaken met De KetnetBand."

Maarten Cop
Maarten Cop � 2022 Nathalie Dolmans Fotografie, all rights reserved.

De KetnetBand is het beste excuus om een giga-feest te bouwen, waar en wanneer dan ook. En daar heb ik, Duracell konijn als ik ben, ontzettend veel zin in."

Jasper Heyman
Jasper Heyman � 2022 Nathalie Dolmans Fotografie, all rights reserved.

De populaire KetnetBand heeft in zijn meer dan twintigjarig bestaan al heel wat bekende leden de revue zien passeren: onder meer Mark Tijsmans, Kobe Vanherwegen, Erika Van Tielen, Sofie Van Moll, Veronique Leysen, Charlotte Leysen en Celine Verbeeck maakten ooit deel uit van de live-band van Ketnet. De KetnetBand speelt ongeveer 100 shows per jaar en treedt in 2022 in heel Vlaanderen op met een nieuwe show vol Ketnet-hits en covers uit de hitlijsten.

Gloria, Giovanni, Lotte, Jasper, Maarten en Maureen wisselen elkaar af: tijdens een optreden geven telkens drie van hen het beste van zichzelf op het podium. 

Ketnetters kunnen De KetnetBand voor het eerst aan het werk zien in de nieuwe opstelling voor het eerst aan het werk zien vanaf april. 

Ketnet-wrapper Sien Wynants, Elindo Avastia (Ghostrockers, @elindo,..) en Michiel Demeyer (Biba & Loeba, Daens, Thuis,..) nemen afscheid van De KetnetBand en geven de fakkel dus door aan Lotte, Maarten en Jasper.

Data en extra informatie over De KetnetBand  via  Ketnetvoorouders.be.

Dossier: Muziek

Meer over Muziek

Een leven vol muziek voor Belcanto en Vrienten

'Master of Puppets' weer aan de top van De Zwaarste Lijst

Coldplay op 1 in de MNM1000

'Stairway to heaven' van Led Zeppelin is de ultieme tijdloze song

VRT aan zee: achter de schermen van Zomerhit

Pommelien Thijs wint Zomerhit 2023

Herken jij de Zomerhit-nominaties in Vlaamse Gebarentaal?

Dit zijn de tien finalisten van Zomerhit 2023