Aaron Blommaert nieuwe stem op MNM

1 maart 2021 - MNM heeft een nieuwe dj! Dat werd maandagochtend bekend gemaakt op MNM. De nieuwe dj is Aaron Blommaert. Ketnetkijkers kennen Aaron al van Ketnet Musical, als Robin in de reeks 4eVeR en van Wie wordt wrapper. Aaron is 18 en komt uit Aalst.

Aaron Blommaert

De jonge presentator en acteur is -evident bij MNM- ook gepassioneerd door muziek: In 2014 al speelde hij mee in de Ketnet musical Kadanza, in 2015 nam hij deel aan The Voice Kids. Hij maakt bovendien deel uit van de boysband BOBBY. Hun cover van de High School Musical hit Together, samen met Dina Ayada en Chapter Two, was zowel het themanummer van Marathonradio 2020 als later ook MNM Big Hit.

Als radio-dj ligt alles in je eigen handen. Je bent én de entertainer én de regisseur én de technieker. Het wordt een rollercoaster. Maar ik ben helemaal klaar om van de radiowereld te proeven!"

Aaron

Aaron Blommaert: "Radio maken, dat wou ik absoluut ooit eens doen. Dat ik op zo'n jonge leeftijd die kans al zou krijgen, had ik niet verwacht. MNM is niet alleen volledig mijn smaak wat betreft muziek, maar doet ook meer dan gewoon leuke radio maken. MNM heeft engagement en is positief. Dat is net waarom ik zo graag entertainer wou worden. Ik heb wel wat stress, want als radio-dj ligt alles in je eigen handen. Je bent én de entertainer én de regisseur én de technieker. Het wordt een rollercoaster. Maar ik ben helemaal klaar om van de radiowereld te proeven!"

Aarons eerste presentatie is op dinsdag 9 maart van 22u tot 24u in MNM Late Night.

Dossier: Jongeren
maandag 01 maart 2021
01 maart 2021

Meer over Jongeren

Drie nieuwe Nomaden-reportages uit Afrika

Ketnet Junior zorgt voor nieuw educatief aanbod tijdens paaspauze

MNM en Onderwijs Vlaanderen lanceren The Masked Party

Verlengde paasvakantie: volop aanbod voor kinderen en jongeren

5 jaar na aanslagen praat Peter met Eva Daeleman

Jongeren vinden massaal de weg naar Thuis op VRT NU

Kindervragen over corona aan Premier

Aaron Blommaert nieuwe stem op MNM