woensdag 06 december 2023
06 december 2023

Manu Van Acker en Pien Lefranc vlammen langs alle 319 gemeentes van Vlaanderen en Brussel voor De Warmste Week

Woensdag 6 december 2023 – MNM-gezicht Manu Van Acker en Studio Brussel-stem Pien Lefranc doorkruisen vanaf volgende week maandag heel Vlaanderen en Brussel voor De Warmste Week. Van Voeren over Hoeilaart tot in Brugge: Manu en Pien brengen alle 319 gemeentes van Vlaanderen en Brussel een bezoekje. Als Vlammende Reporters gaan ze op zoek naar de vele acties en verhalen en zo warmen ze iedereen op voor De Warmste Week.

Jokko

Maandagochtend 11 december beginnen Manu en Pien aan hun missie. Ze starten in het Limburgse Voeren, een gemeente aan de Nederlandse grens. Van het uiterste oosten van het land trekken ze richting Brugge, dit jaar het hart van De Warmste Week. Elke dag houden ze halt in 24 gemeentes. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat zijn ze onderweg, geen enkele plek is voor hen te ver. De grote droom? Op het einde van De Warmste Week aankomen op 't Zand in Brugge.

De warmte komt van alle kanten van het land en daarom trekken Vlammende Reporters Manu en Pien op pad. Ze willen alle 319 gemeentes van Vlaanderen en Brussel bezoeken. In elke gemeente praten ze met actievoerders, luisteren ze naar getuigenissen en ze steunen ook zelf het goeie doel. Van flamencodansen over haken en breien tot een après-skifeest in iemands achtertuin.

De avonturen van Vlammende Reporters Manu en Pien zijn vanaf maandag 11 december elke dag te horen en te zien op MNM, Studio Brussel en VRT MAX. Ook in Iedereen beroemd kan je de reis door heel Vlaanderen en Brussel volgen.

Steun De Warmste Week

Wil je kans maken op een bezoekje van Manu en Pien? Organiseer zelf een actie, registreer die op dewarmsteweek.be en wie weet komen ze eens langs. Iedereen kan op de website van De Warmste Week ook een favoriete plaat aanvragen. Geef er het nummer in dat je op de radio wil horen en kies de bijdrage die je hiervoor wil geven. Zo steun je rechtstreeks alle geselecteerde projecten rond opgroeien zonder zorgen.

De Warmste Week vindt dit jaar plaats op 't Zand in Brugge van maandag 18 tot en met zondag 24 december en is te volgen op VRT 1, Studio Brussel, MNM, Ketnet en VRT MAX. 

Dossier: Jongeren

Meer over Jongeren

Maak kennis met de mediamakers van morgen: dit was VRT Squad Bootcamp

Nieuwe Ketnet-serie 'Jij beslist: wrappertrip' zet verder in op interactiviteit

Magische start in Brugge: groot kinderkoor vlamt De Warmste Week op gang

Manu Van Acker en Pien Lefranc vlammen langs alle 319 gemeentes van Vlaanderen en Brussel voor De Warmste Week

Geslaagd? De MNM Blokhut telt af naar de zomer

Zes uitbundige jongeren beleven de reis van hun leven… zonder ouders, maar mét cameraploeg

De Warmste Week maakt thema editie 2023 bekend: opgroeien zonder zorgen

Van MNM Blok Party tot De MNM Blokhut: Samen erdoor tijdens de examenperiode