zondag 03 oktober 2021
03 oktober 2021

Het Gala van de Gouden K's 2021 uitverkocht

14 oktober 2021 - Na amper 11 dagen zijn alle tickets uitverkocht. Ketnet zal dus op 29 januari 2022 opnieuw een vol Sportpaleis vol Ketnetters en hun
(groot)-ouders ontvangen tijdens de grootste awardshow van het land. Maar niet getreurd, zij die geen tickets wisten te bemachtigen kunnen de show live volgen op zaterdag 29 januari 2022 op Ketnet, Ketnet.be, VRT NU en in de Ketnet-app.

Na een wereldprimeur vorig  jaar met een interactieve show met XR-technologie, trekt Ketnet opnieuw naar het Sportpaleis voor de grootste awardshow van het land: Het Gala van de Gouden K’s.

  • Wie wordt “artiest, acteur of actrice of TikTok-ster van het jaar”? 
  • Welk programma bekroont zich tot “Ketnet-programma van het jaar”? 
  • Welk liedje verdient de titel “song van het jaar”?

Tijdens de spetterende awardshow komen de Ketnetters te weten wie of wat in 2021 in media, showbizz of sport het populairste was bij de Vlaamse kinderen.

Wat ooit begon als een kleine awardshow in de Ketnet-studio zorgde de voorbije jaren voor een uitverkocht Sportpaleis vol enthousiaste Ketnetters en hun (groot)ouders."

Annemie Gulickx, Netmanager Ketnet: “Het Gala van de Gouden K’s is al aan de negende editie toe. Wat ooit begon als een kleine awardshow in de Ketnet-studio zorgde de voorbije jaren voor een uitverkocht Sportpaleis vol enthousiaste Ketnetters en hun (groot)ouders. Ketnet is dan ook zeer verheugd om opnieuw naar het Sportpaleis te trekken en de Ketnetters te laten genieten van een spectaculaire awardshow.” 

Het Gala van de Gouden K’s 2021 op zaterdag 29 januari 2022 in het Sportpaleis Antwerpen. 

Meer informatie via Ketnetvoorouders.be

Meer over Jongeren

Laat je kinderen veilig surfen op VRT MAX

Hoe ondersteunt VRT jong talent?

De Kinderfictie van Ketnet: met de ‘K’ van ‘kwaliteit’

Kawtar en Robin presenteren de ochtendshow op MNM

Hoe maakt MNM het verschil?

MNM opnieuw op zoek naar De Strafste School van Vlaanderen en Brussel

VRT verwelkomt 34 jonge digital creatives

Spes Nostra is de Strafste School 2022