LangZullenWeLezen zorgt een spannende leeszomer

24 juni 2021 - Nog niet begonnen aan je stapeltje boeken voor  de nakende zomer? Dan biedt LangZullenWeLezen raad met hun zomerlijst van 20 boeiende boeken. Bovendien is er elke week een boekenbon te winnen. 

20 om te lezen in 2021

Met de vakantie voor de deur lanceert LangZullenWeLezen - hét boekenplatform van de VRT - de lijst ‘20 om te lezen in de zomer van 21’. De boekentips zijn gecureerd door Boekhandels Vlaanderen, de vereniging van lokale boekhandelaars. Hun zomerlijst is een mix van actuele titels, fictie en non-fictie, spannende en ontspannende boeken, maar ook kinder- en jeugdliteratuur. Allemaal terug te vinden op deze website.

Zomerboekenquiz

Bovendien kan je de hele zomer lang deelnemen aan de zomerboekenquiz op langzullenwelezen.be en Radio1.be. Wekelijks ontvangen tien winnaars een boekenbon ter waarde van 50 euro die in de lokale boekenwinkel kan geruild worden voor boeken uit de lijst ‘20 om te lezen in de zomer van 21’. Hoe vaker je deelneemt, hoe meer punten je spaart en hoe meer kans je maakt om op het einde van de zomer het superpakket met àlle 20 boeken uit de lijst te winnen.

 

Neem hier deel aan de wedstrijd en win je vakantieboeken!

Dossier: Cultuur
donderdag 24 juni 2021
24 juni 2021

Meer over Cultuur

Hoe ondersteunt de VRT jong talent?

Een wereld van verschil: inspirerende initiatieven van geëngageerde creatievelingen

Podcastreeks 'Groen gebladerte' richt opnieuw schijnwerpers op jong, literair talent

'I Want To Dance Again': dans opnieuw met StuBru en The Subs

'Culture Club' lanceert nieuw cultuurseizoen met radio-cultuurmarkt

Herken jij deze jeugdseries uit de jaren 60 en 70?

Ook dit najaar laat de VRT het boek niet los

LangZullenWeLezen zorgt een spannende leeszomer