Ketnet sleept nominaties in de wacht voor prestigieuze International Emmy Kids Awards

7 september 2021 - De Ketnet-reeksen Mush-Mush & de Zwammetjes en Tekens van Leven zijn genomineerd voor de International Emmy Kids Awards.

Mush-Mush & de Zwammetjes

In de categorie Animation is de animatiereeks Mush-Mush & de Zwammetjes genomineerd. Mush-Mush & de Zwammetjes gaat over het paddenstoeltje Mush-Mush. Samen met zijn vriendjes Lilit en Chep beleeft hij veel plezier... én avonturen in het bos. De animatiereeks is een coproductie met Ketnet, gemaakt door Thuristar, een Belgische animatiestudio. De reeks wordt uitgezonden in meer dan 150 landen. 

Ook de Ketnet-reeks Tekens van leven is genomineerd voor een International Emmy Kids Award in de categorie Factual & Entertainment. Tekens van leven vertelt de verhalen van kinderen met een bijzonder litteken. Ze zijn gemerkt voor het leven door iets uit het verleden. In Tekens van leven komen 16 moedige kinderen aan bod met elk hun eigen verhaal. Aan de hand van hun litteken vertellen de kinderen hoe dit ‘teken van leven’ hun leven tekent en kleurt. Tekens van leven is een programma van De Mensen voor Ketnet. Zij wonnen in 2019 al een International Emmy Kids Award voor het Ketnet-programma Nachtraven.

Tekens van leven
Dossier: fictie
dinsdag 07 september 2021
07 september 2021

Meer over fictie

Opnames nieuwe fictiereeks Diamonds gestart in Antwerpen

Van de Oscars naar Canvas: hoe komen internationale topfilms bij jou op het scherm?

Drie keer nieuw jong geweld op de set van 'Thuis'

Primeur: de eerste beelden van nieuwe Eén-fictiereeks 'Chantal'

'Voor altijd Kampioen!' Terugblik op het succes van 'F.C. De Kampioenen'

Ketnet sleept nominaties in de wacht voor prestigieuze International Emmy Kids Awards

Eén in vuur en vlam door nieuwe dramareeks Onder vuur

VRT NU bundelt deze zomer de beste Vlaamse fictie