maandag 12 december 2022
12 december 2022

Nieuw op VRT MAX: 'Season of sex'

Het leven is te kort voor slechte seks. Dat ondervindt Lou aan den lijve in Season of sex, de nieuwe VRT MAX-fictiereeks over de persoonlijke ontdekkingstocht van een twintiger na haar zoveelste orgasmeloze onenightstand.

Season of sex © VRT

In Season of sex gaat Lou op zoek naar goede seks. Haar doel? Een explosief orgasme voor het einde van het jaar. In een online dagboek deelt ze haar ervaringen en breekt ze het gesprek open. Het resultaat is een zesdelige seksuele coming of age, waarin seks wordt getoond zoals het echt is.

Vooroordelen en grenzen

Na een zoveelste klungelige, maar vooral orgasmeloze, onenightstand met haar vaste scharrel knapt er iets bij Lou. Ze deelt haar twijfels met haar huisgenoot Paulo. Heeft iedereen rondom haar dan wél goede seks? Gaat ze heel haar leven slechte seks hebben? Lou heeft er genoeg van en beslist haar seksleven zélf in handen te nemen. Ze start haar sexperiment. Voor het einde van het jaar wil ze het beste orgasme dat ze ooit heeft gehad. Tijdens haar seksuele zoektocht beslist Lou in een impulsieve bui om haar ervaringen online te gooien. Door seks bespreekbaar te maken, botst ze op haar eigen vooroordelen en grenzen. Is er dan toch meer aan seks dan een goed orgasme of blijkt haar seksperiment één grote anticlimax?

Weg met clichés'

Season of sex wil clichés doorbreken en het gesprek openen, door vrouwelijke seksualiteit en genot uit het schaamhoekje te trekken. Het verhaal van Lou is geen les in hoe het dan wel moet. Wél een uitnodiging naar eigen lijf en zin ontdekken en tot complexloos omgaan met seksualiteit. Voor kijkers bij wie dat vragen kan oproepen, wordt er online doorverwezen naar allesoverseks.be (Sensoa).

Cast

Naast hoofdrolspelers Maïmouna Badjie (Lou) en Milton Riche (Paolo) zijn ook Musia Mwankumi (Lara), Lieselot Siddiki (Ayla), Misha Van der Werf (Nathan), Nathan Bouts (Samuel), Pepijn Vandelanotte (Max), John Niyibizi (Noah) en Charlotte Cols (Xavi) te zien in de reeks.

Season of sex is een productie van Hotel Hungaria voor VRT MAX. Gerealiseerd met de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds.
Season of sex: vanaf nu beschikbaar op VRT MAX.

Dossier: fictie

Meer over fictie

Zonder afspraak – Tussen droom en daad staat… je familie

5 redenen waarom de nieuwste topreeks Arcadia ook iets voor jou is

Je krijgt wat je verdient in Arcadia - spannende nieuwe fictiereeks met onder andere Lynn Van Royen, Gene Bervoets en Natali Broods

Nieuwe reeks van Dertigers: maak kennis met de vriendengroep

Ketnet start opnames nieuwe fictiereeks

Bekijk fictiereeksen met je ogen dicht

VRT-reeksen grote winnaars bij de Ensors

VRT MAX lanceert fictiereeks 'De Studio's'