Iedereen beroemd brengt ‘De droomfabriek’ even terug

11 mei 2021 - Iedereen beroemd pakt uit met een verrassing van
formaat: vanaf donderdag 13 mei brengt het dagelijkse reportageprogramma 5 weken lang De droomfabriek even terug.

Siska Schoeters

Dat legendarische programma, gepresenteerd door onder andere Bart Peeters, kreeg in de jaren 90 duizenden brieven binnen van zowel kinderen als volwassenen binnen, die hoopten dat Bart hun droom in vervulling kon doen gaan. 10 jaar lang, 74 afleveringen, met 216 vervulde dromen. Maar… sommige dromen bleven onbeantwoord. Tot nu.

Want Siska Schoeters duikt voor Iedereen beroemd in de vergeten briefkaarten van De droomfabriek, om de droom van enkele kinderen zo’n 30 jaar na datum toch nog te doen uitkomen. Siska gaat onaangekondigd bij de briefschrijvers langs en bezorgt hen zo de verrassing van hun leven. De rubriek ‘De droomfabriek’ is telkens op donderdag te zien in Iedereen beroemd.

Aflevering 1 – donderdag 13 mei

Meneer Bart Peeters,

Ik zou heel graag in de cockpit van een vliegtuig vliegen. (Ik heb nog nooit in een vliegtuig gezeten of gevlogen). Beste groeten van Lars De Craene.

In de eerste uitzending van ‘De droomfabriek’, op donderdag 13 mei, gaat Siska langs bij Lars. Ze verrast hem tijdens een gezinsuitstap op een kinderboerderij. Siska neemt hem mee naar het vliegveld van Ursel om daar de cockpit van een “uniek” vliegtuig te bewonderen. Lars mag met het toestel zelfs even de lucht in. Hoog in de lucht ontdekt Lars dat achter de stuurknuppel een stuntpiloot zit…

Aflevering 2 – donderdag 20 mei

Hallo, ik ben Jerry Jansegers. Ik ben 10 jaar en ik zou eens graag in een Lamborghini Countach Quatro-valvole 5000 willen rijden.

P.S. Als het kan langs Urbanus en nog een prettig kerstfeest en een gelukkig niewejaar.

Jerry mag zelf in een knalrode Lamborghini door Limburg cruisen. Nadat Urbanus hem onderweg een tekening cadeau heeft gedaan, mag Jerry het gaspedaal induwen op een racecircuit.

‘De droomfabriek’ in Iedereen beroemd: vanaf 13 mei elke donderdag, vijf weken lang, om 19.40 uur op Eén.

Meer over Sport en ontspanning

VRT schiet met succes sportzomer op gang met WK en BK

MNM knalt zomer in met MNM Summer Squad

Met VRT op de eerste rij voor de Red Flames

De sportzomer 2022 van VRT

Duik in het leven van zeven vrouwelijke topsporters

Wat is het belang van sport voor de VRT?

Hoe brengt de VRT een wielerwedstrijd op jouw scherm?

Allez l’Union – de club die het Belgisch voetbal op zijn kop zet