Tijd voor De Vijver van Siska

2 juni 2021 – Siska Schoeters zorgt voor de ideale verkoeling, want ook deze zomer heb je elke zaterdag een vaste afspraak met De Vijver van Siska. Vanaf zaterdag 5 juni ontvangt Siska haar eerste bekende gasten met een lekker ontbijt en ontspannende livemuziek. 

Siska Schoeters aan de vijver

Trappelen tijdens het babbelen

Elke zaterdag is het weer een groot radiofeest aan de vijver van Siska tussen 8.00 en 10.00 uur. "Leuk dit jaar is dat je alles live zal kunnen volgen op Eén en in de Radio 2-app", verklapt Siska. "We hebben ons bootje op de vijver ook vervangen door een pedalo, zo kunnen we tijdens de babbels ook een beetje trappelen, wordt tof!"

Tijdens de eerste uitzending zijn Milow en Dertigers-actrice Kim Van Oncen van de partij. "Maar ook Michaël Pas komt weer langs met zijn verrekijker om vogels te spotten aan de vijver."

Als je buiten gaat zitten met de Radio 2-app en je jezelf op een plooistoel zet, lijkt het net alsof je echt bij mij aan de vijver zit. Iedereen is welkom!"

Siska Schoeters

De Vijver van Siska: vanaf zaterdag 5 juni elke zaterdag van 8.00 tot 10.00 uur op Radio 2. De hele uitzending is live te volgen in de Radio 2-app en op Eén.

Meer over Sport en ontspanning

Dringende programmawijziging donderdag 5 augustus

Olympic cycling, marathon (and more) thanks to Flemish broadcaster VRT

Dankzij de VRT kan de wereld het olympisch wielrennen live volgen

De Olympische Spelen bij de VRT

“De Olympische Spelen zijn voor een sportjournalist het mooiste wat er is”

Schrijf je in voor de Olympische nieuwsbrief

Voor als het je geen bal kan schelen

"Tijdens de Tour schuift de vermoeidheid op door de adrenaline"