vrijdag 04 februari 2022
04 februari 2022

Volg de Olympische Winterspelen vanop de eerste rij bij Sporza

4 februari 2022 – Vandaag gaan de Olympische Winterspelen officieel van start in Peking. Bij Sporza beleef je de belangrijkste sportieve actie uit China vanop de eerste rij. Ontdek hieronder
de extra programmering tussen 4 en 20 februari. 

AFP or licensors

Sporza Beijing 2022 Live

Tijdens de Winterspelen kan je elke voormiddag afstemmen op Eén voor live-actie en samenvattingen. In Sporza Beijing 2022 Live focussen Ruben Van Gucht, Cathérine Van Eylen en Maarten Vangramberen op de Belgen en de grote competities. Er is geen vast startuur. Ze openen wanneer het ertoe doet. De ene dag is dat om 6.00 uur, de andere dag om 9.00 uur.

Sporza Beijing 2022 Magazine

Van 5 tot 20 februari legt Imke Courtois de dag op de Winterspelen neer met een magazine. Daarin blikt ze terug op de belangrijkste actie aan de hand van samenvattingen en interviews. 

Elke dag op Eén tussen 17.00 en 18.00 uur.

Liveblog op Sporza.be

Op Sporza.be kan je de klok rond terecht voor de hoogtepunten uit Peking. Kan je de slaap niet vatten? Of wil je niets missen van de actie uit China? Surf dan naar de Sporza-liveblog. Daarin lees je elke nacht vanaf 2.00 uur het belangrijkste sportnieuws uit Peking. Met focus op de Belgen en de grootste competities.  

Livestream op Sporza.be

Elke voormiddag streamt Sporza.be de uitzending op Eén. Komt er buiten die uitzenduren nog een Belg in actie? Dan volg je dat in de livestream.  

Winterspelen-nieuwsbrief

Niets missen van de Winterspelen? Schrijf je dan in voor de Winterspelen-nieuwsbrief. Zo ontdek je elke ochtend de belangrijkste gebeurtenissen van de voorbije nacht én ben je meteen op de hoogte van het dagprogramma in Peking.

Meer over Sport en ontspanning

Missie medaille: volg onze Belgische atleten op weg naar een olympische medaille

Mis niets van de Belgische prestaties op de Olympische en Paralympische Spelen op VRT

Wie wint Zomerhit 2024?

Dankzij VRT mis je geen seconde van de Ronde

Crossen in de modder: VRT CRW maakt de handen vuil tijdens het veldritseizoen

Factcheckers onderscheidt opnieuw feit van fictie in vierde seizoen: van dickpics over zwerfvuil tot illegaal medicijnen kopen op internet

De wereld beleeft het WK Turnen dankzij VRT: “We plakken zelfs microotjes op de baren van de ongelijke leggers”

Tien jaar 'Alleen Elvis blijft bestaan' wordt gevierd met tien nieuwe gasten