Volg de Paralympische Spelen bij de VRT

24 augustus 2021 – Om 13 uur Belgische tijd
wordt het startschot gegeven voor het tweede internationale mega-event van deze zomer:  de zestiende Paralympische Spelen. Bij Sporza kan je de Spelen op de voet volgen. 

Paralympische delegatie vertrekt op Zaventem James Arthur Photography

De openings- en slotceremonie worden live uitgezonden en er is een dagelijks magazine met uitgebreide samenvattingen, reportages en portretten. Daarnaast probeert Sporza ook een aantal wedstrijden met Belgische medaillekandidaten live aan te bieden op tv en via de livestream op sporza.be.

Start

Op dinsdag 24 augustus start de live-uitzending van de openingsceremonie om 13.00 uur op Canvas. Nadien volg je van 13.30 tot 14.00 uur de rest van de ceremonie op Eén.

Eén

Op Eén mis je niets van de spelen met het dagelijks magazine Sporza: Tokyo 2020 Paralympics. Van woensdag 25 tot en met zaterdag 28 augustus ontdek je het magazine telkens om 22.30 uur, net voor het late Journaal

Van zondag 29 augustus tot en met zondag 5 september krijg je al het nieuws erna, om 22.35 uur. Het magazine wordt telkens de dag nadien heruitgezonden. Sporza: Tokyo 2020 Paralympics volgt onze Belgische deelnemers en de algemene topprestaties. Met – naast de wedstrijden – ook uitgebreide samenvattingen, reportages en portretten.

Radio 1

Op Radio 1 ben je elke dag mee met dagelijkse updates in De Ochtend (6.00 tot 9.00 uur) en De Wereld Vandaag (17.00 tot 19.00 uur).

Slot

Op zondag 5 september start de live-uitzending van de slotceremonie om 13.00 uur op Canvas. 

Online

Meer over Sport en ontspanning

De weg naar Roubaix: reeks over Yves Lampaert op VRT NU

Premier De Croo zet de 'Competitiebeesten' in de bloemetjes

2.411.491 Vlamingen volgden het WK Wielrennen op televisie

Karl Vannieuwkerke met 'Vive le vélo' in het spoor van het 100ste WK wielrennen

'Homo Universalis' is terug... Nu ook met Ketnet-versie

Ketnet pakt uit met knallende woensdag vol fictie

Volg de Paralympische Spelen bij de VRT

Eén viert 10 jaar Iedereen beroemd