Philippe Geubels naast Sven de Leijer en Gloria Monserez in Hotel Romantiek

Woensdag 16 maart 2022 - Eén kondigde aan dat  Philippe Geubels naast Sven de Leijer en Gloria Monserez Hotel Romantiek zal openen.  Geïnteresseerde 65-plussers kunnen zich nog inschrijven voor dit avontuur.

Philippe Geubels, Gloria Monserez en Sven de Leijer

Lotte Vermeir, netmanager Eén: "Ik ben heel blij dat Philippe Geubels samen met Gloria en Sven Hotel Romantiek zal openen. Philippe kan als de beste humor en human interest combineren, is ontzettend grappig, en altijd even charmant. Met dit trio wordt Hotel Romantiek gegarandeerd een uniek avontuur en een ontspannend must see programma - iets om naar uit te kijken!"

Ik ben heel blij met Hotel Romantiek. Ik werk heel graag met oude mensen, dus ik denk dat de samenwerking met Sven vlot zal verlopen (lacht). En Gloria is echt fantastisch."

Philippe Geubels

Sven, Gloria en Philippe nemen een groep vrijgezellen op leeftijd mee naar Hotel Romantiek voor een onvergetelijke week. Een week waarin passie vanonder het stof wordt gehaald, vergeten vlinders mogen ontwaken en de hartstocht overheerst.

Geïnteresseerde vrijgezelle 65-plussers die op zoek zijn naar avontuur en de liefde kunnen zich nog tot en met 31 maart 2022 inschrijven op één.be/doemee. Want het is nooit te laat voor de liefde van je leven.

Hotel Romantiek: later in 2022 te zien op Eén.

Hotel Romantiek is een programma van Woestijnvis voor Eén.

Meer over Sport en ontspanning

Wie kroont zich tot nieuwe Homo universalis?

Vive les femmes: vrouwensport op het erepodium

Zaterdag nieuwe wielerhoogdag bij VRT

Programmawijziging: EK op Eén

Ondertitelmarathons tijdens VRT-sportzomer

Gents Wintercircus sfeertribune voor Rode Duivels

VRT schiet met succes sportzomer op gang met WK en BK

MNM knalt zomer in met MNM Summer Squad